VODITE RAČUNA KOME ŠALJETE GOLIŠAVE FOTKE: Postoji NAČIN da dospeju i DALJE NEGO ŠTO STE MISLILI!
Žena, Foto: Profimedia

OPREZNO!

VODITE RAČUNA KOME ŠALJETE GOLIŠAVE FOTKE: Postoji NAČIN da dospeju i DALJE NEGO ŠTO STE MISLILI!

Među ispitanicima nisu bili samo muškarci već i devojke, a istraživanje je pokazalo da muškarci to čine duplo češće nego žene, i to bez obzira na godine učesnika ove ankete

Objavljeno: 20:35h

Snimci i fotografije koji nastaju samo za njegove oči mogli bi da dospeju dalje nego što biste ikad pomislili.

Ukoliko osobi s kojom ste u vezi (ili želite da budete) šaljete svoje slobodnije fotografije, imajte na umu pored nje ili njega te snimke može da vidi još mnogo ljudi. Štaviše, verovatnoća da će se to desiti nije mala — iznosi čak 25 odsto!

Kako je pokazalo jedno istraživanje u Velikoj Britaniji u kojem je pre nekoliko godina učestvovalo čak 6.000 ljudi, svaki četvrti ispitanik ne može da odoli i pokaže ili čak pošalje golišavu fotografiju koju je dobio makar jednom prijatelju, a većina je podeli s najmanje još troje!

Među ispitanicima nisu bili samo muškarci već i devojke, a istraživanje je pokazalo da muškarci to čine duplo češće nego žene, i to bez obzira na godine učesnika ove ankete.

Svako voli da se pohvali da je poželjan i da ga neko želi u seksualnom smislu, pa se na taj način "pohvali" svojim prijateljima.

Uvek imajte na umu, ukoliko ne želite da se vaše golišave fotke provlače kroz telefone i računare drugih, vama nepoznatih ljudi, nemojte ni da ih šaljete.

Nikada ne znate kakvu ko ima nameru i da li može da zloupotrebi. Zato budite veoma, veoma oprezni kada šaljete svoje obnažene fotografije... ili samo sačekajte da pokažete partneru novi veš uživo!

Bonus video:

01:38

BAVIM SE SEKS RADOM! Kristina Ferari otvoreno o uslugama koje nudi već 17 godina

(Espreso / Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.