IZAŠAO PO PRVI PUT NA PIĆE I UBRZO UMRO: Nećete verovati šta je UZROK smrti, UŽASAVAJUĆE
Foto: Printscreen/Facebook

šok

IZAŠAO PO PRVI PUT NA PIĆE I UBRZO UMRO: Nećete verovati šta je UZROK smrti, UŽASAVAJUĆE

Ovog puta rešio je da prihvati poziv trojice drugara i ode do jednog od njih kući, čisto da bi ih ispoštovao. Policija je za Kristi Kanif tog jutra imala najgore vesti

Objavljeno:

Kada joj je policija u engleskom gradu Viganu ujutro zakucala na vrata, Kristi Kanif znala je da nešto nije u redu sa njenim sinom Majkijem.

Dvadesetogodišnji mladić nije nikada izlazio. Bavio se salsom, trenirao i MMA veštine i živeo je potpuno mirnim životom.

Ovog puta rešio je da prihvati poziv trojice drugara i ode do jednog od njih kući, čisto da bi ih ispoštovao. Policija je za Kristi Kanif tog jutra imala najgore vesti.

– Već sam počela da plačem kada su mi rekli da imaju loše vesti. Mlad, pametan, inteligentan dečko, moj sinčić koji nikada pre nije izlazio po pabovima i klubovima i užasavao se tog načina života, dočekao je da ga jedan, doduše kućni provod, košta života – kaže Kristi.

Majci preminulog mladića najteže je pao uzrok njegove smrti.

– Policajci su mi rekli da je umro nakon što je na eks popio litar votke! To me je ubilo za ceo život. Ništa mi nije bilo jasno. Nikada nije pio. Da li je hteo da se prvi put opusti i proba alkohol? Da li su ga prijatelji prozivali za to što ne pije, pa je ovim želeo da im ‘zapuši usta’? Da li je bio očajan duboko u sebi, pa je posegao za najgorim rešenjem? Na ta pitanja nikada neću dobiti pravi odgovor. Bio je od onih ‘jedan u milion’ mladića, student druge godine Mašinskog fakulteta.

Policajci su joj rekli da su od Majkijevih drugova dobili odgovor da su na JuTjubu gledali snimke ljudi koji piju sve i svašta ispitujući granice svojih organizama. Majki je prihvatio izazov da popije na eks litar votke.

– Kažu da je posle pića samo legao u krevet druga, sklupčao se i zauvek zaspao. Nisu ni primetili kad je umro. Drugovi su rekli policajcima da su pomislili da nešto nije u redu kad su ga pipnuli i videli da je hladan, kao i da su mu modra usta. Došla je hitna pomoć, ali nije mu bilo spasa – kaže Kristi.

Majkijeva maćeha Amanda napisala je na društvenim mrežama da je on bio pažljiv mladić, nežan i uviđajan prema svojim rođacima i da je gubitak njegovog života ogroman i nenadoknadiv gubitak za sve.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.