ZNAKOVI ZODIJAKA SA NAJVEĆOM GRANICOM TOLERANCIJE: Izdvajaju se ova 4, puni su pažnje i razumevanja
Ilustracija, Foto: Profimedia

horoskop

ZNAKOVI ZODIJAKA SA NAJVEĆOM GRANICOM TOLERANCIJE: Izdvajaju se ova 4, puni su pažnje i razumevanja

Njih krase znatiželjne duše, široke kao more, i uvek su spremni da drugima podare pažnju i razumevanje

Objavljeno:

Neki znaci Zodijaka su mnogo vezani za domovinu i rodni kraj, a kako astrolozi tvrde u tu grupu spadaju uglavnom zemljani i vodeni zvezdani predstavnici. Za razliku od njih, vazdušni i vatreni znakovi vole da kažu da su stanovnici sveta i da uživaju u tome da ne pripadaju nikome posebno

Ipak, astrolozi tvrde da su prema zvezdama četiri horoskopska znaka najtolerantnija i najmanje imaju potrebu i osećaj pripadnosti nekom narodu, odnosno naciji. Njih krase znatiželjne duše, široke kao more, i uvek su spremni da drugima podare pažnju i razumevanje. Oni ne samo da uvažavaju različitosti, već su i opčinjeni njima, i u svakom koga upoznaju traže ono najlepše.

1. Vodolija

Osim što ih zovu decom budućnosti, oni su zaista građani sveta, jer se tako osećaju. Vodolija obožava različitost i ne mari za norme. Njoj boja kože, rasa i nacija ne predstavljaju ništa. Vodolije su veliki idealisti.

Ubedljivo su najtolerantniji znak Zodijaka koji nikada neće osuđivati ljude koji su drugačiji. Oni će ih prigrliti i pobrinuti se da se osećaju dobrodošlima. Ljudi rođeni u ovom znaku smatraju da bi ljubav i tolerancija trebalo da budu ključne osobine svakog čoveka na planeti.

2. Strelac

Strelci su kosmopolite zaljubljene u tuđe kulture. Rado uče strane jezike, egzotično se oblače i obožavaju daleke zemlje. Putuju kad god imaju priliku, pa se iz prve ruke upoznaju sa drugim običajima i kulturama.

To im pomaže da razviju tolerantan um koji prihvata sve rase, vere i nacionalnosti i u svakoj pronalaze nešto dobro. Imaju prijatelje na sve četiri strane sveta.

3. Blizanci

Oni su snalažljivi, prilagodljivi i nisu vezani za državu u kojoj su rođeni. Naglašen patriotizam bi podrazumevao spremnost na ratovanje, a Blizanci nisu posebno ratoborni, niti hrabri, pa se radije pridržavaju pacifističkih uverenja.

Vole ljude svih boja, religija i nacionalnosti, a jedino po čemu ih dele jeste da li im neko zanimljiv ili ne.

4. Ribe

Ribe podjednako vole ceo svet. Pate sa svima koji su ugroženi, nezavisno od toga koje su rase i kulture. Njihova saosećajnost ne poznaje granice, pa se s pravom može reći da u njihovom srcu ima mesta za sve ljude kojima je potrebna pomoć i koji su na bilo koji način uskraćeni za nešto. Osobe rođene u ovom vodenom znaku nikada ne osuđuju i za svakoga imaju razumevanja.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.