NAPRAVITE LOPTU OD ALUMINIJSKE FOLIJE I UBACITE U MAŠINU ZA SUĐE: Rezultati će vas zapanjiti, prosto NEVEROVATNO
Foto: Printcsreen/TikTok

trik

NAPRAVITE LOPTU OD ALUMINIJSKE FOLIJE I UBACITE U MAŠINU ZA SUĐE: Rezultati će vas zapanjiti, prosto NEVEROVATNO

Osim za mašinu za suđe, neki se na društvenim mrežama kunu i u učinkovitost aluminija u mašini za veš, a princip je isti

Objavljeno:

Ako iz svoje mašine za suđe želite izvući maksimum, portal Tips and Tricks savetuje da u nju ubacite 'kuglicu' od aluminijske folije. Svi znaju da posuđe ne izađe iz mašine uvek kristalno čisto, pa ga većina pre stavljanja u 'suđericu' dobro ispire, međutim s aluminijskom će lopticom, tvrdi Australka Caroline McCauley na TikToku, suđe biti savršeno čisto.

Sve što trebate napraviti je, kaže, komad aluminijske folije zgužvati u oblik loptice i ubaciti ga u mašinu- odmah ćete, tvrdi, videti razliku na posuđu, posebno na metalnim loncima i priboru za jelo koji će izgledat kao nov jer će folija s njega obrisati prljavštinu.

Osim za mašinu za suđe, neki se na društvenim mrežama kunu i u učinkovitost aluminija u mašini za veš, a princip je isti: od folije oblikujte lopticu i ubacite je u bubanj mašine- aluminijska će folija vaš veš osloboditi statičkog elektriciteta i omekšati ga, tvrde domaćice na društvenim mrežama.

(Espreso/ Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.