ŽENE SA OVAKVIM GRUDIMA NEPRESUŠNA SU ŽELJA BOGATIM MUŠKARCIMA: Traže njih i NIJEDNU drugu, jeste li među njima?
Foto: Printscreen

konačno rešeno

ŽENE SA OVAKVIM GRUDIMA NEPRESUŠNA SU ŽELJA BOGATIM MUŠKARCIMA: Traže njih i NIJEDNU drugu, jeste li među njima?

Prema nedavnom istraživanju dvojice britanskih sociologa, bogatiji muškarci vole male grudi. Očigledno, muška sklonost velikim grudima ili malim grudima nije statična, već je dinamična. Nauka nas uvek iznenadi

Objavljeno:

Mnoge žene velikih grudi često zavide ženama s malim grudima. A i obrnuto, ruku na srce. Je li zaista sjajno imati velike grudi ili nas samo društvo (i mi same) uverava da je tako? Kako bilo, izgleda da bi mogao postojati naučno utemeljeni razlog koji bi potkrepio osećaje ljubomore, ali samo u jednom smeru - navodno je više opravdano zavideti drugima na malim grudima nego na velikima. Prema nedavnom istraživanju dvojice britanskih sociologa, bogatiji muškarci vole male grudi. Očigledno, muška sklonost velikim grudima ili malim grudima nije statična, već je dinamična. Nauka nas uvek iznenadi! Kažu da će imovinski manje imućne ili čak gladne muškarce (podsvesno?) više privlačiti žene s velikim grudima jer te grudi dokazuju da žena ima bolji pristup hrani i drugim resursima. S druge strane, bogati muškarci i muškarci koji su nedavno pojeli obrok ženu s malim grudima smatraju mnogo privlačnijom od žene s velikim grudima jer im samima ne nedostaju finansijska ili druga sredstva.

Ali takođe, različite ljude privlače različiti tipovi tela - ista logika vredi i za grudi. Možda bi to objasnilo neke slučajeve zašto je svaki dečko s kojim je neka gospođica bujnih grudiju izlazila bio budala s fetišom prema bujnim grudima? U tom smislu, sledeći put kad neka devojka počne kukati kako je nepravedno što je vlasnica A košarica, bez pardona možemo reći "Draga, šuti. Bill Gates će se verovatno oženiti tobom".

Zar postoje savršene grudi? Velika anketa otkrila je kako izgledaju

Ako ćemo nauku do kraja pojednostavniti, shvatati bukvalno i nečim za zabavu, mogli bi grudi podeliti ne samo na velike i male već i na one koje privlače siromašne emocionalne ljubitelje hrane i one dizajnirane tako da privuku muškarce koji verovatno poseduju više od jedne superjahte!" bogatstvo dojke grudi.

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.