6 KLJUČNIH ASTROLOŠKIH DATUMA KOJI U NAREDNIH MESEC DANA DONOSE PREOKRETE: Jednog se posebno čuvajte
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA OTKRIVA

6 KLJUČNIH ASTROLOŠKIH DATUMA KOJI U NAREDNIH MESEC DANA DONOSE PREOKRETE: Jednog se posebno čuvajte

Dok Sunce bude prolazilo kroz sazvežđe Device, pred nama će se naći brojne mogućnosti i spoznaje.

Objavljeno:

Astrolozi kažu da je Sunce koje je 22. avgusta ušlo u znak Device donelo potpuno drugačiju energiju u odnosu na onu koju smo imali dok je bilo u Lavu.

Narednih meseec dana, dok Sunce bude u sazvežđu ovog zemljanog znaka, očekuje nas mirniji i stabilniji period.

Devica je simbol analtičnosti, nezavisnosti, inteligencije i unutrašnje snage. Ovaj znak nas motiviše da posmatramo stvari iz šireg ugla. Devica spada u najsnalažljivije horoskopske znakove i uči nas kako da ono što znamo u praksi primenimo.

Tokom vladavine Device čekaju nas nekoliko energetski važnih datuma u narednih mesec dana.

29. avgust

Prvo naredni značajan datum je 29. avgust kada Merkur ulazi u znak Vage i kada nas očekuju promene Mesečevih čvorova. Merkur, planeta komunikacije, koji je vladar Device, ući će u Vagu i omogućiti da komunikacija konačno postane pristojna, smislena i diplomatska.

Ovaj aspekt može nas podstaći da promenimo izgled našeg doma ili stil oblačenja. Ovog dana pred nama je i kolebanje Meseca, koje se dešava kada se Sunce poravna sa lunarnim čvorovovima, što može izazvati određenu nestabilnost.

6. septembar

Mlad Mesec u Devici, 6. septembra, donosi pomešane energije. Možda ćemo biti motivisani i energični, spremni da isprobamo nešto što smo oduvek želeli. Za to ćemo moći da zahvalimo energiji Marsa i Urana koji su aktivni.

U isto vreme, ovo je i period introspekcije kada ćemo se preispitivati o nekim postupcima i raditi na tome da zacelilimo neke stare rane. Možda ćemo se suočiti sa svojom senkom, možda sa nečim što je u našem kolektivnom nesvesnom i osloboditi se tih negativnih stanja.

10. septembar

Kada Venera 10. septembra uđe u Škorpiju doneće pojačanu emocionalnost i olakšaće nam povezivanje sa ženskim principima u nama.

14. septembar

Polovinom septembra, tačnije 14. septembra Mars će ući u Vagu, što će biti ključna astrološka tema u narednih mesec dana. Tokom boravka Marsa u Vagi, on će biti glavni igrač u kosmičkoj energiji od kraja septembra do oktobra.

Ratnička, ali teška energija Marsa može nas pokrenuti da budemo produktivni, energični i neustrašivi. Sa druge strane, to takođe može izazvati uzavrele emocije. Kako će Mars veći deo ovog perioda biti u Vagi, definitivno ćemo biti pozvani da pronađemo ravnotežu kada je u pitanju način na koji radimo sa ovom vatrenom, muškom energijom.

20. septembar

Pun mesec u Ribama 20. septembra doneće nam potrebu da budemo nežni prema sebi i podstaći da razmišljamo o sopstvenom životnom putu. Stvari možda nisu onakve kakve izgledaju. Ovo je naš podsetnik da zavirimo unutra i verujemo svojoj intuiciji. Možda nemamo sve odgovore koji su nam potrebni iz spoljnog sveta, ali kretanje po našem unutrašnjem svetu može dovesti do velikih ličnih otkrića i spoznaja.

22. septembar

Vladavina Device završava se 22. septembra, kada Sunce ulazi u Vagu. Istovremeno događa se i ravnodnevica, dan kada jednako traju noć i dan. Ovo je trenutak kada priroda pokazuje svoje isceliteljske moći. Savet je da neko vreme provedete u prirodi, da upijete njene zvukove i energiju. Na ovaj način se spremite za nov period pred nama - za vladavinu Vage.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.