Otkrijte svoju budućnost! Evo šta vas sve očekuje ove nedelje! (GIF)

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA

Otkrijte svoju budućnost! Evo šta vas sve očekuje ove nedelje! (GIF)

Ovnovi će biti zadovoljni sami sobom, bikovi treba manje da pričaju, a lav će se zaljubiti
Objavljeno:

Da li ćete biti lepo raspoloženi ili nervozni, da li će vas mučiti stomak ili ćete biti savršenog zdravlja? Pročitajte horoskop i saznajte kakva je nedelja pred vama. Ovan Posao: Niste zadovoljni dosadašnjim poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da može biti bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se bez potrebe. Ljubav: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Zdravlje: Problemi sa kukovima i reumatizmom. Mnogo nevolja prevencijom možete makar ublažiti, ako ne sprečiti.

tumblr
Bik Posao: Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem (sujetom) ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Ljubav: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više "radite", jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Zdravlje: Bogata trpeza vam može doći glave. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi.
tumblr
Blizanci Posao: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Ljubav: Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite. Zdravlje: Nastupilo je poboljšanje. Lakši hormonski poremećaj je prolaznog karaktera.
tumblr
Rak Posao: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Ljubav: Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Tromi ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Zdravlje: Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi vezani za kilograme. Holesterol predstavljaja visoku cenu hedonističkog načina života.
tumblr
Lav Posao: Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Ljubav: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ukoliko ste slobodni, oprezno! Zdravlje: Zaljubljen čovek je srećan i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka organizma.
tumblr
Devica Posao: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Ljubav: Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su u minus fazi. Ljubomora i želja da špijunirate partnera ne vode ničem dobrom. Zdravlje: Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i kalorične hrane. Bićete i zdraviji i lepši.
tumblr
Vaga Posao: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege vas konstantno izluđuju. Ljubav: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Zdravlje: Problemi sa kičmom i srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni.
tumblr
Škorpija Posao: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Ljubav: Srećniji pripadnici znaka "cvrkuću" u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga ovga puta je ljubav. Zdravlje: Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete problem.
tumblr
Strelac Posao: Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ovoga puta neće poći za rukom. Dovoljno ste jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe u okruženju. Ljubav: Na slavlju ili sedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljujete. Ova sedmica je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj Zdravlje: Relativno se dobro osećate. Pokušajte da zadržite ovaj način razmišljanja i ponašanja, pa ćete biti ne samo zdraviji nego i srećniji. .
tumblr
Jarac Posao: Više vremena posvećujete hobijima nego poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa bitno ne dešava. Ljubav: Sa stalnim partnerom postoji konstantno prepucavanje. Ali spontana avantura vreba u zasedi... Ne odbijate takav izazov. Zdravlje: Problemi su posledica preterivanja u hrani i piću. Da li ste možda razmišljali o novom načinu ishrane?
tumblr
Vodolija Posao: Konflikt sa saradnicima više je nego inspirativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Ljubav: Seksualna energija je na vrhuncu. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Puno lepih trenutaka i radosti. Zdravlje: Nervoza, stres, strahovi i osećaj da vreme uludo trošite - izuzetno loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se na vreme urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem.
tumblr
Ribe Posao: Mnoge Ribe će se u toku ove sedmice spremati za put. Ukoliko taj put ne realizuju, imaće dobre kontakte sa inostranstvom. U svakom slučaju komunikativan i uspešan period. Ljubav: U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Nešto tu nije kako treba. Zdravlje: Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor. Problemi sa uhom i grlom su prolaznog karaktera.
tumblr
Astrolog Marko Voronjin (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.