ZBOG NJE ŽIVA DOSTIŽE VRHUNAC: Potpuno OBNAŽENA, a oko nje LUDILO! (FOTO)
Suzan Somers, Foto: Printscreen/Instagram

SVAKA ČAST

ZBOG NJE ŽIVA DOSTIŽE VRHUNAC: Potpuno OBNAŽENA, a oko nje LUDILO! (FOTO)

"Izlazimo, plešemo, ja se oblačim. Nosim koktel haljine. Nosim štikle", kaže ona. "Stoga ne mislim da bi život mogao biti bolji"

Objavljeno: 14:33h

U 74. godini Suzanne Somers napreduje: album Korak po korak ima sjajan seksualni život sa svojim suprugom, Alanom Hamelom, i rado snima kratke kratke hlače kad god se temperatura podigne dovoljno visoko - kao što to često čini u njenom domu u Palm Springsu, Kalif.

A ponekad je odeća potpuno neobavezna - primerice kada je Hamel 2019. snimio njenu fotografiju gotovo golu, čučeći u nekoj travi. Slika Somers brzo je postala viralna.

"Nisam imala pojma da će postati viralna, ali postala je jer sam imala 73 godine i to je bilo prirodno. Ponosna sam na tu sliku"- rekla je za Yahoo life.

U Somersovoj trodelnoj seriji za Yahoo Life, Suzanne deli zašto se ne brine zbog starenja i zašto više nikada ne bi htela imati 24 godine.

"Hronološki sam stara, ali nisam stara", kaže Somers. "Radujem se narednim decenijama, iskreno."

Svoju optimističnu perspektivu pripisuje svojoj radosti, objašnjavajući: "Kad god osetim da mi u mozak dolazi negativno, odgurnem ga i zamenim s nečim pozitivnim, nečim što odiše zahvalnošću i koje mi je tako dobro poslužilo."

Još jedan način na koji se brine da ostane srećna i zdrava? Držeći se zdrave ishrane i izbacivši prerađenu hranu - izbor načina života na koji se usredsredila nakon što joj je 2001. dijagnostifikovan rak dojke.

"Hranim se kao da mi život zavisi o tome jer sam imala rak", objašnjava ona. "Vjerujem da moje telo i moj život zavise o hrani koju jedem."

"Imam dobru kosu i imam dobru kožu i nisam jako naborana. I bore koje imam ne smetaju jer zaslužujem neke sa 74 godine."

I ona takođe zaslužuje obući se tačno onako kako želi - bez obzira na to šta "trolovi" o tome imaju reći.

"Volim kako mi telo izgleda. Nosim kratke hlačice sa 74 godine jer je vruće tamo gde živim", kaže ona. "Ta moja slika u tim kratkim hlačicama nastala je pre nekoliko meseci. Moja je unuka ostala prespavati, sišla je niz stepenice i otišla: 'Pogledaj nas, obučeni smo potpuno isto.'"

Za Somers to su "zlatne godine" i dodaje:

"Izlazimo, plešemo, ja se oblačim. Nosim koktel haljine. Nosim štikle", kaže ona. "Stoga ne mislim da bi život mogao biti bolji."

Somers je zadovoljna ne samo životom u 70-im godinama.

"Znam da ovo zvuči čudno, ali stvarno mi se sviđa ko sam", objašnjava ona. "Stvarno mi se sviđa."

(Espreso, Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.