Ovaj horoskop otkriva da li vaša svekrva ima dobru ili zlu ćud (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kakva će biti?

Ovaj horoskop otkriva da li vaša svekrva ima dobru ili zlu ćud (FOTO) (GIF)

Odnosi jedne žene sa drugom nikad nisu laki, pogotovo ako ste joj preotele njenog mezimca
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U početku poznanstva sa svekrvom, svekrom ili taštom i tastom, ne otkrivate baš sve svoje slabosti i mane, već nastojite da se jedni drugima svidite i ostavitie što bolji utisak da bi vam život bio lakši.

10 muških gestova zbog kojih se žene tope (FOTO) (GIF)

Kako vreme prolazi, maske s lica padaju. Možda ćete ostati zatečeni kad shvatite da je vaša svekrva sasvim drugačija osoba od one kakvom se predstavila na početku. Otkrićete njene lepe strane, ali neminovno ćete otkriti i njene mane.

13 ilustracija koje pokazuju da ljubav nije uvek onakva kakva se čini (FOTO)

foto: giphy

Šta možete od očekivati i kakvih su osobina vaše svekrve i tašte, pročitajte u horoskopu:

OVAN

S njom morate imati dobre živce. U njenom karakteru nema nimalo zlobe, tako da joj lakše možete oprostiti što ponekad nema takta. Zna da bude jako svojeglava i voli da prigovara, pa je teško možete uveriti da u nečemu nije u pravu. Energična je i lako plane, ali to na sreću kod nje ne traje. Vaš odnos s njom će biti sve samo ne miran. To je energična i borbena žena koja nikad neće dati da neko govori protiv vas.

foto: Profimedia

Uzeće vas pod svoju zaštitu i čuvati. Ceniće vašu jednakost jer je i sama takva, stoga u razgovoru s njom ne okolišajte. Brzo će primetiti sve vaše mane na koje će vas upozoriti za vaše dobro, ali pazite ako počnete sda upućujete na njene, činite to s taktom i dozom humora. Neposredna je i iskrena pa će uvek priznati ako je u nečemu pogrešila. Istovremeno je i jako uvredljiva, pa s njom morate imati dobre nerve i biti popustljivi.

foto: giphy

BIK

Znaće vas utešiti i da vam da savet. Nema tvrdoglavije i upornije osobe od nje. Drži svoju reč i obećanje, ne menja navike i čuva ono što poseduje. Kad jednom uđete u njen dom, trebaće joj vremena da se prilagodi vama, kao i vi njoj. Ali kad jednom osvojite njeno srce, u njoj ćete imati veliku pomoć i oslonac. Niko kao ona neće znati da vas tako dobro utešiti kad ste u nevolji ili da vam da mudar savet kad vam zatreba.

foto: Profimedia

Možda će biti ljubomorna što sa vama deli svog sina ili kćer, ali nemojte joj to nikad otvoreno zameriti. Često će vam na nerve ići njena prevelika tvrdoglavost i staromodni saveti. O svemu će vas savetovati, što će vam neopisivo smetati, ali kad vam zatreba njena pomoć, biće najsrećnija što vam može pomoći. Ako ste bolesni, negovaće vas i brinuti se o vama kao da ste njeno dete.

foto: giphy

BLIZANCI

Nezamjenjiva je u čuvanju dece. Svekrva ili tašta u ovom znaku će zna da vas zabavlja i nasmeje. S njom vam nikad neće biti dosadno, ali morate da računate na njenu površnost i nedoslednost. Često je rastresena i na sto strana, pa lako zaboravi šta je obećala ili šta je trebalo da uradi. Istina je da ne brine mnogo za detalje, ali niko kao ona ne može tako brzo i tačno da oceni ono što je bitno u nekoj stvari ili situaciji.

foto: Profimedia

Ali zna da bude jako naporna u ogovaranju svojih suseda, rodbine i prijatelja, a ni vi nećete biti toga pošteđeni. Svugde voli da zabada nos, pa će vas tako propitkivati šta ste kuvali ili vam davati savete koje niste ni tražili. Upućena je u vaš život do najsitnijih detalja, što vas može i preterano umarati. Biće vam nezamenjiva u čuvanju dece s kojom će se zabavljati onako kako samo ona to zna – razigrana poput malog deteta.

foto: giphy

RAK

Drži do porodice i tradicionalnih vrednosti. Srdačna je i ljubazna pa će mnoge snahe u njoj imati drugu majku. Budite sigurni da će vas uvek dočekati topli ručak kad se umorni vratite s posla, deca će biti zbrinuta, a kuća čista. Biće zaštitnički raspoložena prema vama i nikad neće dopustiti da vas neko ogovara. Ali zato je ništa neće sprečiti da kopa po vašem životu - sve želi da zan i stalno dodijava savetima i uplitanjem u vaš život.

foto: Profimedia

Moratćete da se pomirite s time da će neke njene životne navike i pravila postati i vaše. Pazite se njene osetljivosti – zna danima da ćuti ako se naljuti. I nemojte nikad ništa govoriti protiv njenog sina ili kćeri – oni su joj svetinja!

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.