POMOZITE SVOJOJ BEBI DA SE LAKŠE ADAPTIRA NA SVET OKO NJE: Pružite joj miran i zdrav san na ovaj specijalan način!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ODLIČAN IZBOR

POMOZITE SVOJOJ BEBI DA SE LAKŠE ADAPTIRA NA SVET OKO NJE: Pružite joj miran i zdrav san na ovaj specijalan način!

Pravi se od hipoalergenog BIOlateksa

Objavljeno: 16:12h

U maminom stomaku beba je ušuškana, smirena, naviknuta na “okruženje” da bi se po rođenju sve to promenilo – odjedanput se nađe u potpuno nepoznatom mestu, okružena licima i glasovima koje ne poznaje i osećaj sigurnosti koji je do tada imala više nema. Vratite taj predivni osećaj svojoj bebi na vrlo jednostavan način!

Zašto je anatomsko gnezdo Spavalica savršen pomoćnik svake mame?

 Sa njim je san kvalitetniji i duži,  Zahvaljujući obliku gnezda, dete udobno leži i oseća se sigurno,  Smanjuje se verovatnoća grčeva i refluxa,  Omogućava udobno hranjenje u samom gnezdu,  Smanjuje rizik od plagiocefalije (asimetrija lobanje ili “ravne glave”), čija se verovatnoća povećava kada dete leži na ravnom dušeku,  Podstiče bolji razvoj opšte pokretljivosti, koordinaciju ruku i očiju, što je neophodno za kasniji razvoj,  Smanjuje verovatnoću pojačanog mišićnog tonusa, što negativno utiče na harmoniju telesnog razvoja,  Spavanje u položaju fetusa isključuje rizik od sindroma iznenadne smrti kod novorođenčeta,  Korisno je prilikom zajedničkog spavanja.

Anatomsko gnezdo Spavalica
foto: Promo

Gnezdo „Spavalica“ za novorođenu decu pravi se od hipoalergenog BIOlateksa. Lagan i elastičan, dobro propušta vazduh, ali pritom ne skuplja prašinu. Njegova gustina je odabrana tako da olakša prilagođavanje deteta normalnom okruženju nakon 9 meseci „kupanja“ u plodovoj vodi. Ovo je posebno neophodno za prevremeno rođene bebe i one koje su imale teško rođenje.

Materijali navlaka i dodataka za „Spavalicu“ su potpuno prirodni, higijenski i bezopasni za decu u prvim mesecima njihovih života. Omogućavaju čvrst san deteta i ne izazivaju nelagodnosti na vrućini. Boravak na takvom dušeku oslobađa mališane uznemirenosti, a mekana i fiziološka podrška telu pomaže da se izbegnu deformacije lobanje. „Spavalica“ je vrlo praktična i u slučaju da beba ima grčeve ili često povraća. Valjak pod nožicama omogućava bebi da zauzme položaj koji je sličan pozi embriona.

Anatomsko gnezdo Spavalica
foto: Promo

U setu sa „Spavalicom“ nalazi se i mnogo korisnih dodataka:

 Pamučna navlaka – čaršav,  Vodootporna membrana koja propušta vazduh, ali ne i vlagu,  Kompaktna, sitno vatirana i proštepana navlaka od sintepona,  Mekan, podesivi kaiš sa „tihom“ čičak trakom,  Dva valjka različitih veličina za pod nožice,  Torba sa rajsferšlusom za odlaganje i transport.

Anatomsko gnezdo Spavalica
foto: Promo

Anatomsko gnezdo za bebe „Spavalica“ poručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 , po super sniženoj ceni od 30%!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.