Najsrećniji čovek na svetu ima 5 saveta za vas. Pročitajte ih pažljivo (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Profimedia

Sreća je veština koju treba učiti

Najsrećniji čovek na svetu ima 5 saveta za vas. Pročitajte ih pažljivo (FOTO) (GIF) (VIDEO)

On je čak i zvanično najsrećniji čovek na svetu, ili bar tako pokazuju istraživanja vršena u Viskonsinu
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Koja je tajna sreće? Na ovo večno pitanje odgovor ima Metju Rikard, budistički sveštenik i najsrećniji čovek na svetu. On je 50 godina proveo na Himalajima i tu je pronašao recept za večnu sreću.

20 saveta mudrog 100-godišnjaka za bolji i lepši život (GIF)

Metju Rikard je sa 26 godina, kao mladi naučnik, otišao je na Himalaje, tamo je postao budistički sveštenik i poslednjih 50 godina je proveo učeći kako biti srećan. Čak je i nauka, preciznije istraživanje u Viskonsinu, dokazalo da je Rikard najsrećniji čovek na svetu.

30 najprijatnijih osećaja na svetu, da li ste doživeli neki od njih? (FOTO) (GIF)

Njegova moć kontrole uma je zapanjujuća, a njegov mozak proizvodi gama zrake (povezane sa svešću, pažnjom, učenjem i pamćenjem) koji nikada pre nisu bili zabeleženi u nauci.

foto: giphy

- Sreća je veština koju treba učiti - kaže Rikard koji je podelio 5 jednostavnih saveta kako biti srećan: 1. Ne brinite se

- Ne brinite se ni oko čega. Ako naiđete na neke poteškoće i probleme, i ako za to postoji rešenje, uradite to. Ako ne postoji rešenje, nema smisla da se brinete jer tako problem samo postaje sve veći. Opustite se. I razmislite koje biste druge korisne stvari mogli da radite. Nađite neki drugi put.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.