PRIČE O LEGENDAMA DOMAĆEG FUDBALA – MOŠI, RAJKU I BOBEKU: Za samo 199 dinara!
Ilustracija, Foto: Profimedia

knjiga "legende fudbala"

PRIČE O LEGENDAMA DOMAĆEG FUDBALA – MOŠI, RAJKU I BOBEKU: Za samo 199 dinara!

Ne propustite ovu jedinstvenu akciju i obogatite svoju biblioteku ili obradujte neku vama dragu osobu za cenu jedne šoljice kafe u kafiću!

Objavljeno: 16:37h

Fudbal je duboko utkan u svest naše nacije, iako nikada nije bio vrednovan kao nacionalni sport, i kao takav uživa izuzetnu popularnost. A tu popularnost započeli su određeni pojedinci koji su bili mnogo više od običnih sportista i fudbalera. U korice jedne knjige spojene su tri priče, o trojici ljudi, koji predstavljaju pravo nacionalno blago - Moša, Rajko i Bobek. Kao ljudi i kao fudbaleri, oni su dali ogroman doprinos našoj nacionalnoj afirmaciji, kao i formiranju slike kakav treba da bude čovek koji na terenu može više od miliona drugih.

Knjiga koja na jedinstveni način objedinjuje njihove priče dostupna je na neverovatnom popustu, za samo 199 dinara! Ne propustite ovu jedinstvenu akciju i obogatite svoju biblioteku ili obradujte neku vama dragu osobu za cenu jedne šoljice kafe u kafiću!

Legende fudbala
foto: Promo

Ovu sjajnu knjigu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 199 rsd! Požurite, količine su ograničene!

* Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu svetskih i domaćih bestselera, po neverovatnim cenama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.