POGLEDAJTE KAKO METALNI UVIJAČ LOMI TREPAVICE: Više ga nikada nećete uzeti u ruke! (FOTO)
2, Foto: Printscreen/TikTok

AU

POGLEDAJTE KAKO METALNI UVIJAČ LOMI TREPAVICE: Više ga nikada nećete uzeti u ruke! (FOTO)

Umesto metalnog uvijača koji trepavice uvija pritiskom, povećanje volumena i podizanje kozmetičarka preporučuje grejani uvijač koji ih uvija uz pomoć topline

Objavljeno:

Zadnjih je nekoliko godina vrlo popularno imati duge i guste trepavice, a kako ih žene ne bi morale svakodnevno mazati, mnogi saloni2 su se specijalizovali za izvođenje tretmana ugradnje umetnih trepavica, odnosno ekstenzija.

Nedavno je zato jedna kozmetičarka u svom viralnom TikTok videu žene koje se ne mogu zamisliti bez umetnih trepavica upozorila da ih ne tretiraju s uvijačem: iako će, kaže, uvijač lepo podići umetne dlačice, uništitće i skratiti vaše trepavice...

- Dok sam klijentici uređivala umetne trepavice, primietila sam da njene prirodne izgledaju kraće nego pre, kao da ih je odrezala - rekla je u svom videu kozmetičarka i vlasnica IPS beauty salona u Londonu.

- Ovako uvek izgledaju trepavice kad se na njima koristi uvijač - objasnila je kozmetičarka, jer ih doslovno, kaže, lomi. Umesto metalnog uvijača koji trepavice uvija pritiskom, ona za povećanje volumena i podizanje preporučuje grejani uvijač koji ih uvija uz pomoć topline.

- Već sam dvaput zbog uvijača izgubila sve trepavice - napisala je jedna korisnica, no mnoge Tiktokerke tvrde da je ta spravica bezopasna, ali samo ako se pravilno koristi.

- Godinama koristim uvijače za trepavice, to se događa samo ako koristite jako loš ili ga pogrešno upotrebljavate - podelila je jedna devojka u komentarima, prenosi The Sun.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso, 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.