VREME JE ZA NOVU OBUĆU: Kvalitetne, udobne, moderne i za svakog muškarca sa stilom!
Udobno i lepo, Foto: Profimedia

DOBRO REŠENJE

VREME JE ZA NOVU OBUĆU: Kvalitetne, udobne, moderne i za svakog muškarca sa stilom!

Ovo su baš lepe cipele

Objavljeno:

Stiglo je leto i pravo vreme je da se ponovite obućom u kojoj će vam svaki korak biti udoban i značajan. Bilo da idete na posao ili proslave, važno je da vam cipele budu kvalitne kako biste u njima mogli ceo dan da izdržite. Stvar je ukusa kako ćete ih kombinovati, sa odelom, farmerakama ili bermudama, svakako pristaju i elegantnom i ležernom stilu. Predstavljamo vam neke od popularnih modela ove sezone, a na vama je da izaberete najbolju kombinaciju!

Mokasine L. Gusto

Cipele
foto: Promo

Pravi izbor za upečatljiv izgled. Jarka crvena boja daće vašem outfitu posebnost i prepoznatljivost, a kao najudobnije mokasine za ovu sezonu sigurno su odličan odabir. Izrađene su od prirodne prevrnute kože i kožnog uloška. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 3.990 rsd.

Crne espadrile

Cipele
foto: Promo

Lagani letnji model u crnoj boji lako će se uklopiti u svaki stajling. Iako jednostavne, veoma su efektne, originalne i odlične su za casual stil. OVDE ih možete poručiti po ceni od 3.999 rsd ili pozvati 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cipele Rego

Cipele
foto: Promo

Model Rego je lako uklopiv uz svaki outfit. Od prirodne je kože sa eva đonom. Unutrašnjost patike je takođe od prirodne kože, što garantuje njihovu udobnost. Po ceni od 6.800 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/442 0502.

Cipele Leone Italy

Cipele
foto: Promo

Odličan izbor za ovu sezonu su cipele od prirodne prevrnute kože. Koju god odevnu kombinaciju da odaberete, ovaj model će se savršeno uklopiti. Ne morate da idete po njih u Italiju, već jednim klikom ih poručite OVDE po ceni od 7.900 rsd ili pozovite 011/442 0502.

Cipele C. Morenti Black

Cipele
foto: Promo

Još jedan fantastičan model od prirodne napa kože sa laganim eva đonom biće nepogrešiva odluka za vaš outfit. Crna boja se lako uklapa, a zanimljiv đon u tri boje daje im poseban izgled. Udobne i jedinstvene mogu biti vaše jednim klikom OVDE po ceni od 9.990 rsd ili pozivom na 011/442 0502 radnim danima.

M.Casetti handmade loaf black London

Cipele
foto: Promo

Efektne, ručno rađene cipele, u kombinaciji dve boje: crne i sive. Napravljene su od 100% kože, atraktivnog izgleda, sa mogućnošću uklapanja uz razne odevne kombinacije. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 11.200 rsd.

C. Morenti blue craft

Cipele
foto: Promo

Ručno bojena prirodna koža i savršen izbor za savremenog muškarca. Ovaj klasik među cipelama pristaje bilo kojoj odevnoj kombinaciji, za elegantan stil uz odelo ili malo ležerniji stil uz farmerke, i svaki korak čine prijatnim. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 11.990 rsd.

C. Morenti blue oxford

Još jedan fantastičan i ručno rađen model. Unikatan i originalan, nikad ne izlazi iz mode, tako da ćete ga sigurno dugo nositi. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 13.990 rsd.

* Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu ove vrhunske muške obuće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.