REŠITE KRATAK TEST I SAZNAJTE NEŠTO O SEBI: Otkrijte pravu stranu vaše LIČNOSTI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UPOZNAJTE SEBE

REŠITE KRATAK TEST I SAZNAJTE NEŠTO O SEBI: Otkrijte pravu stranu vaše LIČNOSTI!

Ovaj test će vam otkriti i ne tako lepu stranu, ali i misli

Objavljeno:

Postoje razni testovi ličnosti. I svaki će vam pomoći da saznate nešto o sebi. Jedan od zanimljivijih je sastavio Sigmund Frojd.

Rešite ga i upoznajte sebe bolje, a može da vam posluži i kao smernica za dalji rad na sebi.

Ovaj test će vam otkriti i ne tako lepu stranu, ali i misli.

Pravila

Treba da odgovorite na nekoliko pitanja. Nemojte predugo da razmišljate i odgovarajte iskreno, onako kako se osećate. Ne gledajte rezultate i zapisujte svoje odgovore.

Svrata, Ptica, Letenje
foto: Profimedia

Pitanja

1. Gledate u more (vaš prvi osećaj, možete zatvoriti oči…) 2. Idete po šumi i gledate pod noge (šta osećate? Vreme za odgovor je ne više od 30 sekundi) 3. Gledate let galebova (šta osećate?) 4. Vidite krdo konja (pišite prvo što osećate, ne razmišljajte dugo) 5. U pustinji vidite zid sa malim otvorom, iza koje je oaza (u ovom slučaju potrebna su vaša dejstva, ne misli, napišite šta ćete raditi) 6. Opet pustinja. Umorni ste od dugog puta. Vidite posudu sa vodom (šta radite? možda je banalno, ali upišite odgovor na papir) 7. Izgubljeni ste u šumi. Smračilo se. Vidite kuću sa osvetljenim prozorom (šta radite? pišite) 8. U magli ste (vaša dejstva? kako ćete se ponašati, pišite)

Pustinja
foto: EPA/ANDRE PAIN

Rezultati

1. Vaš odnos prema životu, emocije, osećaji. 2. Kako se osećate u svojoj porodici. 3. Vaš odnos prema ženama. 4. Vaš odnos prema muškarcima. 5. Vaša osnovna životna strategija, cilj. Kako rešavate svoje probleme. 6. Vaš seksualni život. Odabir partnera. 7. Vaša spremnost za brak. 8. Vaš odnos prema smrti.

Bonus video:

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!
01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media