IDEALNO ZA PUT: Neseser za šminku/kozmetiku koji se TRANSFORMIŠE za tren!
Neseser koji se transformiše je genijalna stvar, Foto: Promo

SJAJNA STVAR

IDEALNO ZA PUT: Neseser za šminku/kozmetiku koji se TRANSFORMIŠE za tren!

Neseser koji se transformiše je genijalna stvar

Objavljeno: 07:03h

Nema potrebe da „kopate“ po neseseru i prljate ga rukama umazanim od kreme ili pudera bilo da ste na putu bilo kod kuće! Sa ovom praktičnom stvarčicom sve stvari će vam biti na dohvat ruke koliko god da ih imate u neseseru – pogledajte OVDE!

Neseser koji se transformiše je genijalna stvar jer u njega staje mnogo, a on sam zauzima jako malo mesta. Veličina zatvoreneog nesesera zavisi od količine šminke i/ili kozmetike koju u njemu držite. On se sklapa i rasklapa zahvaljujući učkuru sa strane – samo ga zategnete kada želite da otvorite neseser i popustite kada želite da ga otvorite. Kada je otvoren u potpunosti, neseser je u obliku kruga na kome sve imate na oku, bez nepotrebnog „rovarenja“ po stvarima.

Ako biste voleli da ga imate ili znate nekoga kome ovakva praktična stvarčica treba, poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Neseser
foto: Promo

Sjajan je za sve žene, bilo za svakodnevnu upotrebu, bilo za put. Takođe, pogodan je i za profesionalne šminkere koji prilikom rada na terenu moraju sa sobom da ponesu mnogo šminke.

Ako biste voleli da ga imate ili znate nekoga kome ovakva praktična stvarčica treba, poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media