ISPOVEST 2 NAJOBDARENIJA MUŠKARCA NA SVETU: NE ZAVIDITE im na CENTIMETRIMA, oni prolaze kroz PAKAO svaki dan!
Takođe, on dodaje da redovno ima probleme na aerodromima i obezbeđenje ga uvek odvaja na stranu jer predstavlja “potencijalnu biološku pretnju”, Foto: Profimedia

JEZIVO

ISPOVEST 2 NAJOBDARENIJA MUŠKARCA NA SVETU: NE ZAVIDITE im na CENTIMETRIMA, oni prolaze kroz PAKAO svaki dan!

On živi u Njujorku i po zanimanju je glumac

Objavljeno:

Mada to mnogim muškarcima zvuči kao ostvarenje snova, Džona Falkon i Roberto Eskuel Kabrera su živi dokazi da život sa ogromnim penisom može da se pretvori u brojne probleme.

Džona Falkon se proslavio nakon što je objavljeno da ima polni organ dug 35 centimetara.

On živi u Njujorku i po zanimanju je glumac.

I iako je to nekako logično očekivati, on kaže da ne želi ni u ludilu da snima porniće već želi uloge u “ozbiljnim” filmovima. I tu počinju problemi.

Nakon kastinga reditelji obično “proguglaju” moje ime i čim vide da sam čuven zbog veličine penisa, od uloge nema ništa. Osećam se kao da imam hendikep zbog kojeg niko neće da me angažuje – objašnjava Falkon.

Seks
foto: Profimedia

Takođe, on dodaje da redovno ima probleme na aerodromima i obezbeđenje ga uvek odvaja na stranu jer predstavlja “potencijalnu biološku pretnju”, a ta formulacija se na odnosi na čudno ispupčenje na njegovom telu koje su videli na skenerima…

I seks zna da bude veoma naporan – Džoni treba između 15 i 30 minuta da bi doživeo punu erekciju, a kako objašnjava, dešava mu se da u tim trenucima na nekoliko sekundi izgubi svest zbog velike količine krvi koja dolazi do njegovog polnog organa.

Međutim, on tvrdi da ništa ne bi menjao u svom životu i da je naučio da živi sa ogromnim penisom.

A šta tek da kaže Meksikanac Roberto Eskuel Kabrera koji drži nezvaničnu titulu najobdarenijeg na svetu sa polnim organom dugim neverovatnih 48 centimetara!

Roberto napominje da je morao da traži invalidsku penziju jer nije sposoban za rad.

Ne mogu da nosim uniformu kao svi ostali zaposleni, ne mogu da se spustim na kolena, ne mogu da trčim… Zbog toga nikada ne dobijam posao. Na njihovoj sam crnoj listi. Uvek kažu da će mi se javiti, ali to se nikada ne dešava – otkriva Kabrera.

Ni od seksa nema ništa jer Roberto tvrdi da je njegov penis suviše debeo i zbog toga penetracija nije moguća.

Bez obzira na sve probleme, zadovoljan sam svojim penisom. Moj san je da odem u Ameriku i postanem porno glumac. Tamo ima mnogo žena i siguran sam da ću naći neku koja će biti “prava” za mene – zaključio je Roberto Eskuel Kabrera.

Bonus video:

02:31

KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI MARJANOVIĆA Minja Subota: Neka mladi vide i ZAPAMTE kako se Beograd oprašta od Đorđa (KURIR TV)

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.