RETROGRADNI MERKUR DONOSI CRNI TALAS NEPRILIKA ZA SLEDEĆE ZNAKOVE! Ozbiljno upozorenje od astrologa!
Horoskop, Foto: Profimedia

HOROSKOP

RETROGRADNI MERKUR DONOSI CRNI TALAS NEPRILIKA ZA SLEDEĆE ZNAKOVE! Ozbiljno upozorenje od astrologa!

Prema astrološkinji koja se najčešće bavi natalnim kartama poznatih, ova "petlja" će potrajati sve do 7. jula

Objavljeno:

Nova "petlja" retrogradnog Merkura očekuje se krajem maja. Ruska astrološkinja Vasilisa Volodina upozorila je problematične situacije koje možete da očekujete tokom ovog perioda.

Prema astrološkinji koja se najčešće bavi natalnim kartama poznatih, ova "petlja" će potrajati sve do 7. jula. A tokom ovog perioda određeni horoskopski znakovi bi posebno trebalo da budu pažljivi i izbegavaju neke situacije.

OVAN

Pa se tako Ovnu preporučuje da bude izbirljiv kada je reč o edukaciji i sticanju novih znanja. Neka dobro razmisle na šta će da utroše energiju. Iscrpeće ih, a neće im se isplatiti.

BIK

Bik bi trebalo da razmisli o nekim alternativnim načinima zarade. U ovom periodu će za to biti odlična prilika, a s druge strane situacija na poslu im je prilično "klimava".

BLIZANCI

Savet za Blizance jeste da se uozbilje. Okolina neće ovog puta imati strpljenja za njihovo detinjasto i neozbiljno ponašanje i može im okrenuti leđa.

RAK

Za Rakove je od ključnog značaja da se pozabavie stvarima koje ih već duže vreme tište. Pravi je trenutak.

LAV

Lavovima se ne piše dobro. U ovom periodu mogu da očekuju neprijatna iznenađenja od strane prijatelja.

DEVICA

Devicama su zvezde nakolonjene. Tokom ove petlje retrogradnog Merkura očekuje ih uspeh na poslu.

VAGA

Astrolog preporučuje Vagama da preispitaju ponašanje i sve ono što su naučili. U ovom periodu će im se najbolje ukazati gde greše i kako da greške isprave.

ŠKORPIJA

Škorpije bi trebalo da budu bolje informisane, naići će na finansijsku krizu. Razlog je nemarnost, kašnjenje u namirivanju dugova, kredita, računa... Očekuje ih plaćanje "penala" i kazni. Vreme koje sledi biće zaista teško za ovaj horoskopski znak.

STRELAC

Strelčevi bi trebalo da obrate pažnju na komunikaciju s partnerom. Jedna šala, prilično nesrećno formulisana, može napraviti veliki problem.

JARAC

Jarčevima se savetuje da promene mobilnog operatera. Desiće se greška koja će ovom znaku isterati pare iz džepa.

VODOLIJA

Idealan period za Vodolije da unovče svoje znanje. Sve na čemu su do sada vredno radili će se isplatiti. Mudro birajte poslodavca.

RIBE

Ribe bi trebalo da se manje bave sobom i više pažnje posvete partneru. U suprotnom, može ih koštati veze. Manje egocentričnosti.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.