REŠITE SE DLAKA OD VAŠIH LJUBIMACA: Specijalna četka koja će vas rešiti muka!
Foto: Profimedia

Online kupovina - Fur Wizard četka za skidanje dlaka

REŠITE SE DLAKA OD VAŠIH LJUBIMACA: Specijalna četka koja će vas rešiti muka!

Fur Wizard je pravi mađioničar za uklanjanje suvišnih i olinjalih dlaka vašeg ljubimca koje se svuda nalaze oko vas

Objavljeno: 07:28h

Ako imate ljubimca koji se često linja, onda vas sigurno nerviraju dlake koje su svuda po stanu ili odeći. Često usisavate i skupljate dlake raznim proizvodima, a nikako da ih se lako otarasite. Sada možete na najlakši mogući način da rešite ovaj problem - pogledajte OVDE!

Fur Wizard je pravi mađioničar za uklanjanje suvišnih i olinjalih dlaka vašeg ljubimca koje se svuda nalaze oko vas. Pritom je efikasan i u tom smislu što jednom kupovinom više ne morate da trošite novac za razliku od samolepljivh valjaka koje ste dosad koristili. Lako prevučete preko nečiste površine, uvučete zatim Fur Wizard u kutiju koju dobijate u pakovanju i ponovo je čist i spreman za korišćenje. Kutiju kada se napuni dlakama jednostavno ispraznite. Ovako nebrojano puta možete iznova i iznova upotrebljavati magični Fur Wizard.

Fur Wizard
foto: Promo

A gde možete da kupite ovog čarobnjaka? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 990 rsd.

Fur Wizard je pogodan za nošenje jer je mali i lako ga možete spakovati kada krenete negde sa svojim ljubimcem. Možete ga slobodno voziti i u automobilu, jer sedišta neće biti pokrivena dlakama kada sa sobom imate ovu fantastičnu četku.

Rešite se dlaka i olakšajte sebi zajednički život sa ljubimcem uz Fur Wizard. Po povoljnoj ceni od 990 rsd poručite proizvod OVDE ili pozovite na broj 011/68 88 999.

Fur Wizard
foto: Promo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.