POTPUNO PRIRODNA ZAŠTITA: Sačuvajte se od ujeda komaraca na ovaj efikasan način!
Sačuvajte se od ujeda komaraca na ovaj efikasan način, Foto: Promo

zaštitite se

POTPUNO PRIRODNA ZAŠTITA: Sačuvajte se od ujeda komaraca na ovaj efikasan način!

Kako ne biste morali da nosite duge rukave i nogavice svaki put kada izađete u prirodu, koristite ovu specijalnu narukvicu

Objavljeno:

Približio nam se period godine kada počinju napadi od strane komaraca, najdosadnijih insekata. Ima ih na sve strane i jako je teško sačuvati se od njih, iz godine u godinu su sve veći i napadniji. Kako ne biste morali da nosite duge rukave i nogavice svaki put kada izađete u prirodu (mada ni to ne predstavlja siguran način da ih izbegnete), koristite ovu specijalnu narukvicu koja će, zahvaljujući mirisima koje ispušta, oterati komarce od Vas.

AntiMosquito - narukvica protiv komaraca ima posebnu kapsulu sa uljima citronele, čajevca, lavande, eukaliptusa, pelina, limuna i esencijalna ulja kamilice i peperminta. To su mirisi koji prirodno odbijaju insekte. Miris polako isparava i tako vas štiti od uboda. Ulje iz ampule se oslobađa u dodiru sa kožom i, s obzirom na to da narukvica sadrži isključivo prirodne sastojke, mogu je koristiti deca, trudnice, dojilje i starija lica.

Komarci
foto: Promo

Način upotrebe:

Narukvicu izvući iz zaštitne vrećice za zippom i staviti na zglob ruke ili noge. Nakon korišćenja narukvicu vratiti u vrećicu sa zippom kako bi vam duže trajala.

Dostupna je u crnoj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji i sada je na ekstra sniženju!

Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, možete naručiti narukvicu u željenoj boji po ceni od samo 249 rsd! Takođe možete naručiti i SET od 3 narukvice, po promo ceni od 599 rsd.

Količine su ograničene!

Ukoliko volite gedžete, sitne stvari koje olakšavaju svakodnevnicu, ovo će vas oduševiti.

Hit proizvod koji će vaš ljubimac obožavati LETEĆI BACAČ HRANE!

Bacač
foto: Promo

Ubacite hranu za pse u transparentni deo i krenite sa svojim ljubimcem u uzbudljivu avanturu. Pomoću ove igračke vaš ljubimac će biti animiran satima i njegovi obroci prerašće u pravu zabavu. Najbolja igračka za trening!

Dostupan je u crvenoj i plavoj boji, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 990 rsd.

Organizer za ključeve – svi ključevi na jednom mestu, uz minimalno zauzimanje prostora

Organizer
foto: Promo

Podesiv je, tako da njegova veličina zavisi od toga koliko ključeva stavite, a maksimalni kapacitet je čak 6 ključeva standardne veličine.

Bez zveckanja, bez rupa u džepovima, bez grebanja telefona.

Klikom OVDE naručite organizer za ključeve ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 199 rsd.

Sigurnosni auto pojas za pse i mačke

Pojas
foto: Promo

Sigurnosni auto pojas za pse i mačke je hit proizvod. Pouzdan i udoban, ima podesiv kaiš koji odgovara najvećem broju ljubimaca.

Jednostavno ga zakačite sa jedne strane za ogrlicu svog ljubimca, a sa druge strane u sigurnosnu kočnicu za pojas u automobilu. Pojas će omogućiti da vam ljubimac ne smeta tokom vožnje, a on će biti bezbedniji i sigurniji.

Sigurnosni pojas za ljubimce naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0520 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 290 rsd.

* Količine su ograničene! Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda koji će svakodnevnicu učiniti lakšom i zabavnijom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.