10 tajni koje ti starija sestra nikad neće odati (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

KAO MAČKA I MIŠ

10 tajni koje ti starija sestra nikad neće odati (FOTO) (GIF)

Neke veze su prosto neraskidive, takve su po svojoj prirodi, a ne postoji osoba na svetu koja vas može voleti više od nje
Objavljeno: 11:01h

3. Pokušavala je da bude dobar uzor za tebe

Tvoja starija sestra nije mogla da bude luckasta kao njeni prijatelji. Iako ste bile male, ona je morala da nauči kako da razmišlja kao odrasla osoba. Znala je da ćeš se ugledati na nju. Naravno, imala je veliki uticaj na vaše vaspitanje. Ali i ti si uticala na nju da svakog dana postaje bolja osoba.

foto: giphy

4. Ponekad si bila prava katastrofa za nju

Ona je morala da radi dosta komplikovanih stvari, da se suočava sa komplikovanim vezama, odnosno da prolazi kroz sve šta pubertet nosi. Htela je da vam pomogne svojim iskustvima.

foto: Profimedia

Ponekad mislš da zvuči nametljivo, iritantno i dosadno. Ponekad zauzimaš odbrambeni stav i odmahuješ glavom. Ali tvoja sestra pokušava da ne obraća pažnju na tvoje ponašanje i uvek pokušava da vas zaštiti od svega kroz šta je ona već prošla.

foto: Giphy

5. Znala je da ćeš s vremena na vreme praviti greške

Da, ona ti uvek daje savete i deli svoja iskustva sa tobom. Ipak, ona zna da sa nekim stvarima moraš da se boriš sama. Zato te ponekad samo posmatra kako grešiš, a ti naravno praviš greške i puštaš ih. Ali, bez obzira na sve, ona te uvek podržava i spremna je da ti bude uteha.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.