ZA IZBEGAVANJE! Šta znači kada muškarac laska do besvesti? Iza lepih reči kriju se razne stvari
Ilustracija, Foto: Profimedia

budite mudre

ZA IZBEGAVANJE! Šta znači kada muškarac laska do besvesti? Iza lepih reči kriju se razne stvari

Šta se krije iza toga kada nas muškarac stalno obasipa komplimentima

Objavljeno:

Kad upoznate nekoga ko vas obasipa komplimentima, to može i te kako da vam laska.

Pogotovo ako ste duže vreme bili sami, a sada ste naišli na muškarca koji vam poklanja puno pažnje i stalno vam daje pohvale na račun izgleda. Ponekad ne znamo šta da odgovorimo na kompliment i to je normalno jer svaki čovek ima drugačije reakcije.

Ali, šta se krije iza toga kada nas muškarac stalno obasipa komplimentima, a niste se ni upoznali kako treba?

Želi da ima seks sa vama

Laskanje može biti vrlo zavodljivo. Muškarci uglavnom znaju šta žene žele da čuju. Oni znaju da vi želite da se osećate lepo, privlačno i poželjno. Spremni su da vam kažu najslađe stvari sa jednom namerom – da vas odvedu u krevet.

On želi da vi mislite da je tražio baš takvu devojku kao što ste vi i da će sve uraditi da bude kraj vas. Ako stičete utisak da vam muškarac previše često udeljuje komplimente, dobro razmislite o njegovim namerama.

On je “laskavac”

Neki muškarci žele ženu pored seba koja će brzo pasti na njihovo laskanje. To može biti i jedan od načina da uspostavi kontrolu nad vama. Ovom manipulativnom tehnikom muškarci često nastoje da ubrzaju vezu. Ipak, previše je dobro da bi bilo stvarno.

Jednom kada oseti da je uspostavio kontrolu nad vama, počeće da menja svoje ponašanje i odjednom će početi da vam govori šta treba da radite. Vrlo verovatno će pokušati i da vas promeni, ali neće biti potrebno puno vremena da otkrijete njegove namere.

Možda je nesiguran u sebe

Nisu svi muškarci koji obasipaju žene komplimentima isti. Postoje i muškarci koji imaju potrebu da laskaju ženama iz sopstvene nesgiurnosti. Možda se nada da će na taj način uspeti da okupira vašu pažnju i da prikrije svoju nesigurnost. Problem nastaje kad je i žena nesigurna u sebe, zato što će ona koja ima samopouzdanje vrlo brzo shvatiti da nešto nije u redu.

Kako da znate da li je muškarac iskren?

Muškarac koji vas smatra privlačnim daće vam kompliment koji će se odnositi na jednu ili dve stvari koje mu se sviđaju na vama. To mogu biti kosa, oči ili nešto sasvim drugo. Iskreni muškarci vas neće obasipati komplimentima svaki put kad se sretnu sa vama.

Iskren muškarac će se čak i suzdržati od davanja komplimenta ako vas poštuje. Takođe, takvi muškarci retko kada otkrivaju svoje namere tako brzo, njima je potrebno vreme da se otvore u pogledu osećanja. Ako želite ozbiljnu i iskrenu vezu, i vi treba da budete strpljivi.

(Espreso/yourtango.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.