OBJEKTIVAN, KREATIVAN I MUDAR! Sve su ovo karakteristike JEDNOG horoskopskog znaka, čik pogodite o kome je reč?
Horoskop, Foto: Profimedia

jeste li među njima?

OBJEKTIVAN, KREATIVAN I MUDAR! Sve su ovo karakteristike JEDNOG horoskopskog znaka, čik pogodite o kome je reč?

Žele da budu okruženim vernim prijateljima, a pripadnici ovog znaka u potpunosti se posvećuju bliskim ljudima

Objavljeno:

Njegove intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i istraživanjem čine ga najmudrijim horoskopskim znakom. Iskren je, neukrotiv i pomalo egoističan. U pravu ste, reč je o Vodoliji.

Vodolija je znak koji karakteriše nezavisnost. Teško ga je ograničiti ili zadržati, a svaki takav pokušaj završiće se njihovim begom. Za njih je prirodna potreba da budu nezavisni i jedino tako se osećaju srećno.

Žele da budu okruženim vernim prijateljima, a pripadnici ovog znaka u potpunosti se posvećuju bliskim ljudima. Spremni su sve da učine za njih, zato budite sigurni da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa.

Važno je napomenuti da oni ništa ne očekuju zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih i da im pokažete iskrenost i razumevanje.

Vodolije su poznate po svojim izraženim komunikacionim sposobnostima, ljudi obožavaju da budu u njihovom društvu, i sa njima možete razgovarati o svim temama - od politike do istorije i astrologije.

Ovaj znak traži mudrost i znanje, otvorenih je pogleda i vrlo objektivan. Spreman je uvek da kaže istinu, bez obzira na to šta ona može da izazove.

Vodolija je puna kreativnih ideja, rešenja i planova, i uvek sledi svoj put. Intelektualna stimulacija mu je neophodna, privlače je osobe koje su jake ličnosti i sa jasno definisanim životnim stavovima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.