Venera je od danas u Biku i za ova TRI znaka donosi LOM: Novac, uspeh u karijeri i muškarca kojeg želite
Ova Venera ima potencijal da privuče ono što voli i želi, a to su: novac, osobu koju želi, uspeh u karijeri, Foto: Profimedia

zvezde

Venera je od danas u Biku i za ova TRI znaka donosi LOM: Novac, uspeh u karijeri i muškarca kojeg želite

Venera je od 14. aprila do 9. maja u Biku na svom "terenu", a Ovan, Blizanci i Lav će to najviše osetiti

Objavljeno:

Ona je senzulana i nežna. Veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, ali je ne zanimaju tuđa mišljenja. Njoj je bitno da je ona zadovoljna. Ne prati slepo trendove, više se drži proverenih kombinacija. Ako i usvoji nešto novo iz mode ona taj stil ili komad garderobe prilagodi sebi.

Ova Venera ima potencijal da privuče ono što voli i želi, a to su: novac, osobu koju želi, uspeh u karijeri. Ona ima potrebu za emotivnom sigurnošću i čvrstom emotivnom vezom.

Znakovi koji će naviše osetiti Veneru u Biku:

Ovan

Navedeni period će biti prilično izazovan za vas što se tiče karijere. Imaćete razne ponude koje zvuče zanimljivo i predstavljaju izazov za vas. Ali kako je sam period malo intenzivniji i vi sami niste baš sigurni kojim putem želite da krenete, najbolje je da se strpite i da ne donosite ishitrene odluke. Ostavite da se klupko doslovno samo odvije do maja i tada donesite odluku.

Ovnu pljušte ponude i otvaraju se vrata, ali je najbolje da pustite da se sve samo dogodi!

U polju ljubavi oni koji su u redovnoj vezi sledi miran period. Biće naglašena komunikacija i sticanje materijalnog. Slobodni mogu da očekuju ljubav, flert preko posla ili poslovnih saradnika.

Blizanci

Period pogoduje za rad na karijeri. Biće vam otvoreni mnogi putevi, pomalo će sve biti konfuzno, ali vaš šarm i pozitivan odnos u ovom periodu će sve probleme i nedoumice počistiti. Bićete fokusirani na uspeh i novac a pozitivna energija koja vas okružije vam daje vetar u leđa.

U ljubavi mogući manji sukobi sa partnerom u komunikaciji jer ćete biti više okrenuti poslu i karijeri pa će se partner osećati zapostavljeno. Slobodni mogu da očekiju ljubav preko društvenih mreža.

Lav

Polje posla će vam biti jako naglašeno u pozitivnom smislu. Sve što drugima izgleda kako prepreka vi će te bukvalno kroz zabavu i laganu komunikaciju rešiti. Pravo je vreme da popričate sa nadređenima oko daljeg toka vaše karijere. Čak imate podršku da vi sami predložite šta želite da radite u budućnosti.

Posao će biti naglašen, sve prepreke ćete rešiti. LJubav cveta kao nikada pre!

Ljubav je isto kao i posao lepršava i bez trzavica. Imate odličan odnos sa partnerom. Sam ljubavni odnos ide na viši nivo. Slobodni mogu da očekuju da im se vrati osoba iz prošlosti sa jasnim ciljem i predlogom.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Mlečni put)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.