POSLOVNI HOROSKOP ZA APRIL: Tri znaka čekaju otvorena vrata puna prilika
Posao, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

POSLOVNI HOROSKOP ZA APRIL: Tri znaka čekaju otvorena vrata puna prilika

Vodolija će dobiti poslovnu priliku 17. aprila, a Vage će imati podršku moćnih prijatelja.

Objavljeno:

Trgovina i komunikacija će cvetati u aprilu, proleće donosi oporavak.

Vodolija

U aprilu ćete imati dobru priliku za realizaciju planova i ideja. Posebno obratite pažnju na oblast trgovine i komunikacije. Ako možete na tu stranu usmerite poslovnu energiju. Imaćete dosta sastanaka gde će vaša verbalna komunikacija doći do izražaja.

Ključan dan za vas je 17. april!

Tada je idelano da predložte nove ideje. Zapamtite, ove datume: 9. april nije poželjan datum za realizaciju ideja i 17. april imaćete divan trigon Marsa i Jupitera koji vam donosi napredak u karijeri i povećanje novca. U tom periodu se usmerite na realizaciju planova.

Vaga

Od polovine aprila imate podšku Venere iz Bika i tada ćete moći da očekujete povećanu zaradu.

Vaše vreme stiže od sredine aprile.

Takođe , imate podršku moćnih prijatelja i poslovnih saradnika. Ulazite u pregovore sa inostarnim partnerima što će vam doneti realizaciju planova na vreme. Neće biti kašnjenja. Merkur i Venera 19 aprila ulaze u Bika što će vam dati neočekivano povećanje novca.

Rak

Uaprilu iskoristite konjukciju Merkura i Sunca jer vam predstoji napredak u karijeri. Ako želite razgovor sa pretpostavljenim sada je idealan trenutak.

Iskoristite snagu Merkura da napredujete u karijeri.

Ako planirate privatni biznis ili da postojeće preusmerite na drugi parvac neka to bude polje komunikacije, administracije,zdravstva ili salon lepote. Sve planove pokušajte da realizujete do 23. aprila. Mars ulazi u Bika i tada nije idelano vreme za poslovne poduhvate.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Mlečni put)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.