DNEVNI HOROSKOP za 24. mart: Lavovi šire strast, a poznato je i šta rade ostali ZNAKOVI - neke čeka ALERGIJA!
Veoma uzbudljiv dan mogli biste da očekujete kada je novo poznanstvo vredno truda u pitanju, Foto: Profimedia

HOROSKOP

DNEVNI HOROSKOP za 24. mart: Lavovi šire strast, a poznato je i šta rade ostali ZNAKOVI - neke čeka ALERGIJA!

Pogledajte šta vam horoskop najavljuje za 24. mart 2021. na poljima posla, ljubavi i zdravlja

Objavljeno:

OVAN

Posao: Odličan dan je pred tipičnim Ovnovima da se uhvate u koštac sa najvećim izazovima bez većih problema. Imajte razumevanje za one koji nisu u mogućnosti da prate vaš žestok radni tempo, piše Astroputnik.

Ljubav: Veoma uzbudljiv dan mogli biste da očekujete kada je novo poznanstvo vredno truda u pitanju. Budite u svom fazonu, što direktniji i što jasniji.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

BIK

Posao: Veoma povoljan dan očekuje Bikove kada su u pitanju konačni ishodi dogovora koje već neko vreme očekujete da finalizujete.

Ljubav: Mirno more, bez nagoveštaja nekih većih talasanja očekuje vas i ovog dana, kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete sitnije fizičke povrede.

BLIZANCI

Posao: Dosta dinamičan dan je pred Blizancima, obaveza biće na sve strane a rezultati pak nešto skromniji, pa je preporučljivo da višak energije preusmerite na neku sporednu aktivnost ili hobi.

Ljubav: Prijatno iznenađenje, poklončić mogli biste danas da očekujete od drage osobe, a vi se svakako potrudite da na očekivani način uzvratite.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Uobičajen dan sa dosta obaveza je pred tipičnim Rakovima. Nemojte to da vas uspaniči, krenite jednu po jednu stvar da raščišćavate, a možete se osloniti i na pomoć osoba iz bliskog poslovnogokruženja.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze to dozvole, nije loš dan da se pozabavite sagledavanjem realnih činjenica kada je u pitanju moguće preplitanje ljubavne i poslovne sfere.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

LAV

Posao: Čak i najviše zamišljene ciljeve mogli biste bez većih problema realizovati, samo ukoliko budete praktičniji, i to će biti glavni zadatak danas. Ne može sve jednim potezom postići.

Ljubav: Lavovima skoro nikada nije dosadno kada su ljubavne aktivnosti u pitanju, bez obzira da li su u pitanju nova poznanstva, stare simpatije ili aktuelni partnerski odnosi. Bitno je naglasiti da će strast dominirati u kojoj god situaciji da se nalazite.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

DEVICA

Posao: Vredne i odgovorne Device bi trebalo da nastave tamo gde su stale prethodnog dana, i u svom ritmu bez većih problema završe zacrtane obaveze.

Ljubav: Evo solidne prilike da svoje postupke preispitate i sopstvene greške ispravite, kako bi u boljem raspoloženju i startnoj poziciji dočekali buduća ljubavna iskušenja.

Zdravlje: Osetljivost grudnog dela.

VAGA

Posao: Sve što je neophodno i što bude na planu redovnih aktivnosti neće predstavljati nerešive probleme Vagama, ali biće neminovno par dodatnih proveravanja i naknadnih analiza pre nego što definitivno stavite tačku na određene poslovne zadatke.

Ljubav: Povoljni su aspekti za sve vrste delanja na ljubavnom planu, počev od produbljivanja aktuelnih partnerskih odonosa, pa preko upoznavanja novih vrlo intrigantnih osoba. Nema razloga da bilo šta čekate, ništa se neće dogoditi samo od sebe.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

ŠKORPIJA

Posao: Iako ste možda već uradili sve što je bilo neophodno, nemojte da vam bude teško da možda još malo pogurate tamo gde je zapelo, neće škoditi a rezultati neće izostati.

Ljubav: Suočavanje sa iskušenjima na bazi strasti za Škorpije je pravi izazov. Nešto slično mogli bi da očekujete danas, samo se potrudite da ne preterate.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Iako vas pojedine poslovne obaveze mogu navoditi na ubrzano delovanje pod naletom adrenalina, ipak je preporučljivo da usporite i sigurnim koracima krenete ka zacrtanom cilju, kako kasnije ne bi ispravljali greške i propuste.

Ljubav: Ne brzajte ni kada su aktuelna ljubavna dešavanja i okolnosti u pitanju, kako ne biste upali u zmaku jednostrane i pogrešne procene osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Sasvim solidno.

JARAC

Posao: Prilično naporan i dinamičan dan je pred tipičnim Jarčevima, pa vas može pored povećanog obima posla očekivati i koja izmena u planu realizacije zacrtanih obaveza. Budite strpljivi.

Ljubav: Teško da će vam poslovne obaveze danas ostaviti dovoljno vremena za ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Psihofizički umor.

VODOLIJA

Posao: Sve će teći po planu i kako ste zamislili, ukoliko se pridržavate rada po prioritetima i u kontinuitetu, što je ipak u vašem slučaju ponekad malo teži zadatak.

Ljubav: Povoljne su okolnosti da se posvetite i uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom. Trud i posvećenost trebalo bi da vam se višestruko isplate.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

RIBE

Posao: Nije isključeno da vam bude ponuđena opcija nove poslovne saradnje. Ne žurite, ostavite dovoljno vremena za razmišljanje, svakako vam nailazi period pozitivnih poslovnih promena.

Ljubav: Razne prepreke mogle bi se nameštati na vašem ljubavnom putu, a jedna od njih bi mogla da bude iskrsavanje nekih neodložnih obaveza u poslednjem momentu. Ne očajavajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost genitalne regije.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.