UKOLIKO MRZITE DA PEGLATE POSTOJI REŠENJE I ZA VAS: Potrebna su vam samo 3 sastojka, sjajan TRIK! (VIDEO)
Sjajan trik, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

UKOLIKO MRZITE DA PEGLATE POSTOJI REŠENJE I ZA VAS: Potrebna su vam samo 3 sastojka, sjajan TRIK! (VIDEO)

Sastojci su veoma jednostavni i svi ih imamo kući

Objavljeno:

Ukoliko spadate u grupu ljudi koja apsolutno ne voli peglanje, recept i video u nastavku će vas oduševiti. Za one koji vole peglanje, i njima će biti zanimljivo da vide kako može da se "pegla" bez pegle. Sama pomisao da se izgužvana stvar može brzo ispraviti je poprilično fascinanatna.

Korisnica TikToka je podelila sjajan trik uz pomoć kog je ispravila izgužvanu odeću, bez korišćenja pegle i daske. Za ovo su joj bila potrebna samo tri sastojka.

Odeća
foto: Printscreen/TikTok

Sastojci su veoma jednostavni i svi ih imamo kući. Potrebne su dve šoljice vode, jedna kašika alkoholnog sirćeta zbog efekta omekšavanja i regenerator za kosu. Potrebna je bočica sa raspršivačem gde ubacite sve sastojke i promućkate. Isprskate garderobu, poravnate i sačekate pet minuta da se osuši.

Odeća
foto: Printscreen/TikTok

Ona je pokazala kako izgleda izgužvana košulja pre upotrebe spreja, potom je nanela sprej, malo ispravila komad garderobe rukama, a onda podigla i pokazala kako izgleda nakon ovog postupka. Na ovaj način dobila je potpuno ispravljenu košulju za svega nekoliko minuta.

Svakako, prvo istestirajte na manjem komadu garderobe ili nekoj krpi.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.