HOROSKOP za 9. MART: Devica dobija dobar ugovor, a jedan znak menja posao
Povećan obim posla i obaveza na pretek očekuje Ovnove na startu ove radne sedmice, Foto: Profimedia

zvezde & nebesa

HOROSKOP za 9. MART: Devica dobija dobar ugovor, a jedan znak menja posao

Potencijalno odličan dan je pred većinom Riba

Objavljeno:

Ovan

Povećan obim posla i obaveza na pretek očekuje Ovnove na startu ove radne sedmice. Razloga za zabrinutost nema jer vas prati visoka motivacija i pozitivna energija. Bilo bi lepo da odvojite dovoljno vremena i posvetite se dragoj osobi, piše Astroputnik.

Bik

Prilično dinamičan i naporan dan je pred većinom Bikova, što zbog promenjenih okonosti tehničke prirode a delimično i zbog manjka motivacije, tek polovični rezulatati vas očekuju na kraju radnog dana. Delujete raspoloženo i veselo, i draga osoba želi iskreno da vam ugodi. Uživajte.

Blizanci

Blizanci bi prvi radni dan trebalo da posvete najpre završavanju zaostalih obaveza ukoliko ih ima iz prethodnog perioda, pa tek onda krenu u realizaciju novih. Moguće prijatno iznenađenje danas možete očekivati od stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti, prema kojoj i dalje gajite izvesne emocije.

Rak

Rakovi na startu nove radne sedmice ne bi trebalo da imaju nikakvih prepreka kada su u pitanju poslovne obaveze u pitanju. Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, što u prevodu znači da bi trebalo da se opustite i uživate.

Lav

Lavove na startu očekuje povećan obim obaveza, i pojačan tempo pa je bitno ne forsirati više stvari odjednom već u etapama ići ka zacrtanom cilju. Ne dozvolite da vam obaveze oduzmu isuviše vremena, ostavite nešto i za ljubav, prijalo bi vam opuštanje pored voljene osobe.

Devica

Vrlo dobar start nove radne sedmice je pred Devicama, pa se očekuje i pokretanje neke nove poslovne inicijative koje se već neko vreme krčkala u vašoj glavi. Prilike za nova poznanstva i uživanje u flertu, i opuštenoj priči biće i tokom ovog dana. Nikad se ne zna možda upoznate priliku za duže staze. Samo napred.

Vaga

Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih i videćete da stvari jednostavnije funkcionišu. Iskreno porazgovarajte sa dragom osobom pre nego što se opredelite za novo rešenje.

Škorpija

Polje komunikacije i organizacije biće ovog ponedeljka vrlo aktivno kod većine tipičnih Škorpija, posebno po pitanju realizacije ranije dogovorenih planova i ciljeva. Solidne su šanse da pokrenete bar jednu uspešnu inicijativu na ljubavnom planu, posebno kada je u pitanju osoba koju ste nedavno upoznali i o kojoj razmišljate.

Strelac

Vrlo dobar start nove radne sedmice je pred većinom tipičnih Strelčeva, pa nema razloga da započete obaveze ne ostvarite na način na koji ste zamislili. Budite strpljivi i pokažite dovoljno razumevanja prema drugoj strani. Sagledajte stvari iz više uglova, imaćete mnogo jasniju sliku.

Jarac

Odličan dan je pred Jarčevima da konačno stave tačku na jedan od započetih projekata, i pokrenu se ka novim profesionalnim izazovima. U prvom planu ste danas. Mogli biste da priredite neko iznenađenje dragoj osobi.

Vodolija

Zanimljivim, i pre svega originalnim tako tipično vodolijskim idejama mogli biste da privučete pažnju novih poslovnih saradnika. Samo napred. Ukoliko vas ne muče neki detalji iz prošlosti, mogli biste fine trenutke da posvetite dragoj osobi, poklonivši joj neki sitan znak pažnje ili poklončić.

Ribe

Potencijalno odličan dan je pred većinom Riba. Nemojte da vas iznenadi i neka dodatna neočekivana obaveza, onako pred kraj u vidu pomoći nekom od saradnika. Budite umereniji u svojim očekivanjima, ne zanosite se velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima.

Bonus video:

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.