TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE NEĆE LEPO PROVESTI U MARTU: Datum u martu je krucijalan
Horoskop, Foto: Profimedia

horoskop

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE NEĆE LEPO PROVESTI U MARTU: Datum u martu je krucijalan

U svakom slučaju, u martu će biti dosta tenzija

Objavljeno:

Tokom marta će Sunce biti u Ribama, što znači da će emocije biti zantno izraženije. Sunce će, kažu astrolozi, udružiti snage i Neptunom 10. marta, kada ćemo svi biti na vrhuncu osetljivosti. Činiće nam se da je sve teže nego što zapravo jeste, ali već 13. marta ćemo biti pune neke romantične energije – zbog čega će mnogi srljati u veze bez da pre toga malo promisle.

U svakom slučaju, u martu će biti dosta tenzija, a sve to najviše će osetiti osobe rođene u znaku Bika, Lava i Strelcu. Evo šta tačno možete da očekujete.

Bik: Otkrićete neke lične istine

U sezoni Riba, koja počinje 20. marta, emocije će kod vas biti vrlo intenzivne i "teške", ali umesto da pokušavate da pobegnete od njih, pokušajte da ih prihvatite. To će vam, zapravo, pomoći da sve lakše prebrodite i da zacelite stare rane. Nema ništa loše u bilo kojoj emociji koju osećate, a kada to prihvatite, već ste na pola puta da se osećate bolje.

Lav: Pred vama je intenzivan period

U sezoni Riba, vi ćete biti bolno svesni svih stvari u svom životu koje želite da promenie, kao i loših navika koje želite da promenite. Neće vam biti lako, preispitivaćete se i osećaćete strah od promena, ali imajte na umu da je sa promenama uvek tako i potrudite se da gledate napred.

Jarac: Rešićete skrivene probleme

Osobe rođene u znaku Jarca će u sezoni Riba morati da se pozabave nekim vrlo osetljivim temama. Moraćete da se fokusirate na delove svog života koje niko drugi ne vidi. Moguće je da će biti i nekih nesuglasica u porodici, ali to će vas podstaći da napokon razgovarate o svemu što vas muči. Ako se malo potrudite, posle ovog perioda će porodični odnosi biti znatno bolji.

Bonus video:

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.