NEKA VAM ALAT UVEK BUDE PRI RUCI: Sve što vam je potrebno da rešite bilo koji kvar ili uredite prostor!
Sve što vam je potrebno, Foto: Profimedia

ALAT PRI RUCI

NEKA VAM ALAT UVEK BUDE PRI RUCI: Sve što vam je potrebno da rešite bilo koji kvar ili uredite prostor!

Sve što vam je potrebno da imate kod sebe je pravi pribor i kvalitetan alat sa kojim ćete sa sigurnošću završiti sve što ste zamislili

Objavljeno:

Alat je uvek potrebno da imate u kući, bilo da želite na brzinu da popravite neki kvar, ili vam je to posao ili hobi. Sigurno vam se mnogo puta desilo da sa starim alatom ne možete da završite posao, pa ili zovete majstora ili tražite od prijatelja da vam pozajmi. Sve što vam je potrebno da imate kod sebe je pravi pribor i kvalitetan alat sa kojim ćete sa sigurnošću završiti sve što ste zamislili.

Predstavljamo Vam AKU šrafilicu sa kojom ćete puno lakše moći da obavljate željene poslove. Ona je jedna od najrasprostranjenijih alatki koju upotrebljavaju i profesionalci, ali i hobisti za svakodnevne poslove. Ova šrafilica ima stenu glavu od 10 mm. Poseduje LED svetlo, displej punjenja, a za 3 do 5 sati Lion baterija od 10.8 V je već puna. Garancija na ovu šrafilicu traje 24 meseca, a možete je poručiti

OVDE po ceni od 3.500 rsd ili pozvati 011/442 0502 svakog radnog dana.

Šrafilica
foto: PROMO

Daewoo aku bušilica je uglavnom najpotrebniji alat. Ima maksimalni obrtni moment od 25 N.m, obrtaje od 0-350 / 0-1300 rpm. Baterija je od 20 V Li-on, sa steznom glavom od 10 mm, bez ključa, metalna. Stepen obrtnog momenta je 21+1, ima funkciju zaključavanja vretena, 2 brzine, led osvetljenje i kuku za kaiš.

Garancija traje 24 meseca, a možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.510 rsd.

Bušilica
foto: PROMO

Električni trimeri odlični su za održavanje travnatih površina kojima kosačica ne može prići. Zahvaljujući malim dimenzijama, lako zalaze do nepristupačnih površina. Nemojte zvati i čekati na nekog da vam sredi dvorište, već to uradite sami lako, brzo i pedantno, onda kada vama to odgovara.

Daewoo električni trimer ima snagu od 500 W, 1600 rpm obrtaja, 466 mm dužinu sečiva, 410 mm širinu sečenja i 35 cm dug kabl.

Garancija traje 24 meseca, a možete ga naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 5.100 rsd.

Trimer
foto: PROMO

Ukoliko se suočavate sa renoviranjem stana ili kuće, te vas uskoro očekuje rušenje teških, čvrstih površina, kao što su zidovi ili pločice u kupatilu, sa udarnom i čekić bušilicom takav poduhvat biće lak i brzo obavljen.

Daewoo udarna čekić bušilica ima snagu od 1050 W, od 0-1050 rpm obrtaja, prečnik burgije je 26 mm, a udarna energija je 5200 bpm / 2.8 J.

Garancija traje 24 meseca, a možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd.

Udarna bušilica
foto: PROMO

* Preostalu široku ponudu alata možete videti klikom OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.