MISTIČNA RUŠKA DANAS IMA OZBILJNO UPOZORENJE ZA VAGE! Čuvajte se OVOG znaka ove nedelje posebno!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA DANAS IMA OZBILJNO UPOZORENJE ZA VAGE! Čuvajte se OVOG znaka ove nedelje posebno!

Mistična Ruška vam ove nedelje još otkriva slaganje sa drugim znakovima

Objavljeno:

Horoskop za 17.02.2021

OVAN - VAGA

Ova kombinacija ume da uspe samo ako je Ovan uporan da osvoji Vagu i da je uvek tu za nju. Razmažena Vaga teško da će uspeti da zadrži Ovna u poslovnom smislu su sjajan tim

BIK - VAGA

Bik i Vaga se magnetski prilače ali ne mogu zajedno na duge staze. Bik je porodičan tip, a Vaga ni na nebu ni zemlji što se kaže. Posao im je uspešan, jer oba znaka su materijaliste.

BLIZANCI - VAGA

Ovde se ne bi znalo ko pije a ko plaća. Teško da bi ovde veza mogla da uspe ikada. Možda u kreativnom radu samo se razumeju

RAK - VAGA

Vaga i Rak su moguća kombinacija, samo da ona olabavi sa ljubomorisanjem i sve je onda kako treba. Rakovi ne vole da im se guši nezavisnost. U poslovnom smislu mogu da opstanu i da istraju.

LAV - VAGA

Ovaj tamdem je savršen za par iz snova. Velika strast i divljenje ali za posao jako teško, ukoliko Lav nije šef

DEVICA - VAGA

Ovde se mogu pomutiti konci i jednom i drugom. Strast može biti na visokom nivou,ali nedostaje razumevanja.Devica nema strpljenja za Vagu. Prespora joj je. Posao je moguć sa sjajnim rezultatima

VAGA - VAGA

Ovaj spoj nije peporučljiv ni u kom slučaju. Osim ako baš se sretnu.Isti se razumeju ali ne poklapaju u znaku ni na jednom nivou. Težak je ovde opstanak na polju ljubavi, a o poslu ni na vidiku.

ŠKORPIJA - VAGA

Škorpija i Vaga su odnos za poželeti jer Vaga ume da izmanipuliše Škorpiju i da njome bukvalno vlada. Škorpija prihvata tu vrstu odnosa. U poslovnom smislu bi bilo sjajno ako je Vaga šef.

STRELAC - VAGA

Strelac i Vaga mogu da se dopunjuju i Vaga bi smirivala zanesenog Strelca. Ova kombinacija bi bila savršena za brak. Poslovni uspeh bi mogao jedino na nekom kreativnom radu, zajedničkom, gde se neće meriti učešće.

JARAC - VAGA

Vage danas će vam Jarčevi zabiti nož u leđa takoreći. Ionako u slaganju ste slabi, na polju posla nekada da, ali zavisi od Jarca da li želi isto što i vi. U ljubavnom smislu ste magnet. Ovog puta će se razočarati Vaga sa vama.

VODOLIJE - VAGA

Vodolije i Vage su kao dva uma koja samo smišlaju koju će glupost da naprave, kao dva deteta kojima igra nikada ne dosadi. Njih dvoje su seskualno aktivni i isti po tom pitanju, ali u paru nikako. U poslu bi savršeno opstali ako bi Vodolija vukle konce.

RIBE - VAGA

Ribe i Vage su erotski spoj koji se retko viđa. U paru ne bi dugo opstali, ali njihov odnos je više senzualne prirode. U poslovnom smislu teško da bi se skontale, jer Vaga nema strpljenja za usporenu Ribu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.