STRELAC prvo URLA, pa onda PLAČE, BIKOVI pamte GODINAMA, VAGE su UVREDLJIVE - kako se vaš ZNAK svađa?
Ovan će demonstrirati svoj temperament u svakoj svađi, Foto: Profimedia

HOROSKOP

STRELAC prvo URLA, pa onda PLAČE, BIKOVI pamte GODINAMA, VAGE su UVREDLJIVE - kako se vaš ZNAK svađa?

Već kada na prvu loptu čujete kako se neko svađa, vrlo lako možete zaključiti o kojem se zna horoskopa radi

Objavljeno:

Tvrdite da niste glasni u svađama, ili da nikada ne koristite psovke? Horoskopski znak otkriva o vama mnogo više nego što ste to mogli i da zamislite.

Otkrivamo vam mračne tajne horoskopskih znakova.

Ovan će demonstrirati svoj temperament u svakoj svađi, a one su česte. Naime, ovnovi se svađaju čim sve ne ide po njihovom. Naravno, u svađu će ubaciti i neprimerene reči. Ipak, tu ima i jedna dobra strana, uvek će biti prvi koji će ponuditi izmirenje.

Bik će pričati i godinama ako treba samo kako bi poravnao neke račune, a tada će ovaj, inače miran i tolerantan znak, iz sebe izbaciti sve što mu se nakupljalo u poslednje vreme.

Blizanci imaju visok prag tolerancije, ali kad dođe do svađe možete očekivati stvarno svašta. Naime, pripremite se na najgore moguće lične osobine, a uz to vas neće ni saslušati. Ipak, kad se brzo izduva, uradiće sve kako biste popričali i rešili stvar.

Rak ne voli sukobe i izbegavaće ih na sve moguće načine, držeći sve u sebi i pod maksimalnim nadzorom, što je uz izuzetno visok prag tolerancije i nije tako teško kao što se čini.

Lav može priznati krivicu, nema sumnje, ali zato neće prihvatiti sve kritike. U jednom treutku biće čas hladan, čas vruć i urlaće. Jednostavno, lavovi ne mogu smiriti i sakriti svoj neverovantni temperament.

Devica će uvek pričom pripremiti teren za vreme za svađu, tako da ne možete očekivati naglu eksploziju i salvu povišenog tona. Devica će proračunato kontrolisati emocije i napraviti scenu kad drugoj strani najmanje odgovara.

Vaga je prilično uvredljiv znak i ljuti se dugo. Ovaj znak može u sred svađe ustati i otići, baš onda kada bi trebalo da pokažu svoje prave emocije, što je ovom znaku neprihvatljivo. Uz to, nema šanse da prvi pruže ruku pomirenja.

Škorpiji ne treba poseban vodič za svađu, rođeni je provokator i stalno ispituje granice onih oko sebe, kao i svoje. Drama mu je omiljena, razlog zašto je uvek misao da nekome nisu na prvom mestu.

Strelac prvo urla, pa onda plače, a svađu započinje odmah, istog trena. Ne bira reči i bez milosti vređa, pa bi im nekada bilo pametnije da razmisle pre nego što krenu u svađu. Nažalost, to im nije praksa. Nikad, ali nikad neće prvi ponuditi ruku pomirenja ili izvinjenje.

Jarac će ostati smiren i u najgoroj svađi, a jedino što im je važno da se situacija što pre smiri, pa će uvek paziti šta govore kako ne bi nekoga uvredili. Emocije ipak ne mogu da kontrolišu do kraja, pa će vrlo jasno pokazati šta ih tišti i povređuje.

Vodolija i samokontrola su dva suprotna pojma, pa će se za trenutak vratiti i neće popuštati bez obzira na to da li je u pravu ili ne. Shvatiće problem nakon par dana i izviniti se, a odljutiće se i pre.

Ribe će uvek najpre pokušati da izglade situaciju pa će priznati da su krivi i kada nisu, samo da se sve smiri. Svađu će kasnije analizirati sami, a tokom nje paziće da ne povrede sagovornika.

Bonus video:

(Espreso.rs/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.