VREME SE PROMENILO, A ŠTA NAM KAŽU ZVEZDE ZA DANAS? Strelci - OPUŠTENO, device - MIGRENA, lavovi - bez ENERGIJE...
Opuštenim i suptilnim ponašanjem možete ublažiti neraspoloženje koje vam može pristizati sa druge strane, Foto: Profimedia

HOROSKOP

VREME SE PROMENILO, A ŠTA NAM KAŽU ZVEZDE ZA DANAS? Strelci - OPUŠTENO, device - MIGRENA, lavovi - bez ENERGIJE...

Pogledajte horoskop za 11. februar 2021. godine.

Objavljeno:

Ovan

Posao: Još jedan pretežno miran dan bez značajnijih pomaka na polju poslovnih aktivnosti je pred Ovnovima. Iako vam to baš i ne odgovara previše, imaćete bar dovoljno vremena da se posvetite nekim rekreativnim i opuštajućim aktivnostima.

Ljubav: Opuštenim i suptilnim ponašanjem možete ublažiti neraspoloženje koje vam može pristizati sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu za Bikove tokom ovog četvrtka, izuzev povremenih padova energije.

Ljubav: Na osnovu astroloških aspekata, tokom ovog dana ne bi trebalo da imate većih ljubavnih kikseva.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Za osobe rođene u astrološkom znaku Blizanaca tokom ovog radnog dana nema nepremostivih prepreka.

Ljubav: Nije loš dan da deo svog slobodnog vremena posvetite zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom ili makar da je iznenadite sitnim znakom pažnje.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Potrudite se da saslušate one koji drugačije misle i rezonuju kada su u pitanju neke nove ideje i planovi. Nikad se ne zna, možda budete imali više koristi nego što vam se u prvi mah čini.

Ljubav: Većina vaših današnjih ciljeva u sferi ljubavi takođe bi trebalo da bude realno ostvarljiva. Bitno je da imate fokus i idete korak po korak.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Lav

Posao: Nešto relaksiraniji radni dan u odnosu na prethodni čeka tipične predstavnike Lavova. I dalje mnogo energije trošite za samo prosečne rezultate.

Ljubav: Na sve strane, gde god da se okrenete, danas možete očekivati osmehe i potencijalne ljubavne signale. Bilo bi dobro da nešto od toga izdvojite kao vrednije od ostalih.

Zdravlje: Pad energije.

Devica

Posao: Još jedan relativno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Devicama. Sveobuhvatnu pozitivnu sliku jedino može pokvariti preterano bavljenje detaljima.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo ne iskazujte kritikama i burnim reakcijama, razgovor je najbolje rešenje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Nema naznaka bitnijih dešavanja na profesionalnom planu kod najtipičnijih Vaga. To je glavni razlog zbog čega danas možete biti nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom.

Ljubav: Možda ne one najkrupnije, ali svakako promene vredne pažnje danas možete sami da inicirate na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Potrudite se da ispoštujete svoje osnovne profesionalne principe i nema bojazni za krajnje poslovne rezultate. Tipične Škorpije danas bi mogle da budu opreznije nego inače.

Ljubav: Nemojte se zaletati, ali ovaj četvrtak može da vam ponudi par situacija u kojima je poželjno da makar malo rizikujete u nameri da se približite osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Strelac

Posao: Konačno, posle dužeg vremena, evo jednog potencijalno veoma relaksirajućeg radnog dana za većinu Strelaca u sferi profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavi, danas nema opuštanja. Sa više strana očekujte pitanja na koja neće biti lako dati valjane odgovore.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Pomalo nezainteresovano mogu delovati danas Jarčevi na polju profesionalnog angažovanja. Ipak, nemojte se potpuno isključili iz aktuelnih dešavanja.

Ljubav: Posebno veliko angažovanje u sferi ljubavi danas verovatno niste planirali. Međutim, budite pripravni za naglu promenu osnovnih planova.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: I ovaj radni dan donosi Vodolijama kontrolu nad svim važnim poslovnim polugama. Ipak, čuvajte leđa od neiskrenih saradnika.

Ljubav: Pričuvajte se ekstremnih eksperimentisanja jer je tanka granica između onoga što deluje simpatično i blago intrigantno i onoga što simbolizuje marginu krajnosti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Tokom većeg dela ovog radnog dana najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Riba biće vredni, ali i pomalo rasplinuti na više poslovnih strana.

Ljubav: Možda bi najbolje bilo da važne odluke na bilo koji način preskočite i da se pozabavite samo tekućom ljubavnom problematikom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Bonus video:

(Espreso.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.