VENERA JE UŠLA U VODOLIJU, pripremite se za NEVIĐENE PRETUMBACIJE!
Horoskop, Foto: Profimedia

HOROSKOP

VENERA JE UŠLA U VODOLIJU, pripremite se za NEVIĐENE PRETUMBACIJE!

Kako će ovaj tranzit venere uticati na vaš horoskopski znak?

Objavljeno:

Venera je 1. februara ušla u vodoliju i tu ostaje u narednih 15 dana.

Ovan

Kao što vi osećate slobodu tako je i vaš partner oseća. Potrebno je da povučete ručnu i da ne pokažete ljubomoru jer bi to moglo da uzdrma vašu vezu. Otvoreni ste za jasno pokazivanje emocija. U toku ovog tranzita pruzeli ste veći deo obavza na vas, potrebno je da istrajete u tome.

Bik

Vaša sigurna luka i uljuljkanost u vezi sada moze biti narušena energijom opuštene i slobodne Venere. Prihvatite njenu energiju i imajte poverenja u partnera kao i u sebe. Malo slobode prijaće oboma.

Blizanac

Blizanačkoj energiji prija energija Venera u Vodoliji. Ovaj period iskoristite za komunikaciju. Kako ljubavnu tako i poslovnu. Pokušajte da ne budete površni što vi često umete. Pristupite komunikaciji dublje i temeljnije.

Rak

Rak je porodičan znak koji voli toplu i ušuškanu atmosferu. Ovaj trnazit će kod vas probuditi potpuno novu energiju. Odbacite stara pravila, nasleđena i naučena mišljenja. Prihvatite energiju ove Venere i zaplešite sa njom.

Lav

Tokom ovog tranzita potrebno je da se opustite. Osećate lepršavu energiju koja vas tera na zabavu, opuštanje i poneki flert. Sada ćete ljubav i naklonost pokazivati jasnije, ali pazite da ne uplašite osobu preko puta vas.

Devica

Energija ove Venere u Vodoliji pomalo zbunjuje vas analitičk i precizni um. Jedan deo Vas želi da se opusti, da bude lagan. Drugi deo želi da povuče kočnicu. U svakom slučaju nema potrebe biti rigidan. Pokušajte na nađete zlatnu sredinu. Slobodno malo iskočite iz šablona.

Bonus video:

(Espreso.rs/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.