TUŽNA LJUBAVNA PRIČA IZ VREMENA KORONE: Žena mu UMRLA od virusa, a on je krenuo za njom DVA dana kasnije!
Baka i deka, Foto: Profimedia

JEZIVA PRIČA

TUŽNA LJUBAVNA PRIČA IZ VREMENA KORONE: Žena mu UMRLA od virusa, a on je krenuo za njom DVA dana kasnije!

Imali su skladan i porodičan život.

Objavljeno:

Nerazdvojni par bračni par izgubio je bitku sa virusom korona za samo nekoliko dana. Sue Šaikh (75) preminula je u bolnici 29. decembra, a njen suprug Basim Šaikh izgubio je život u njihovom londonskom domu 2. januara.

Njihova ćerka Karolina (43) rekla je: - Mislim da je moj otac znao da mi je mama umrla i da je samo "odustao". Na neki način je blagoslov što su umrli u razmaku od nekoliko dana jer ne mogu da zamislim kako bi se moja mama snašla bez ljubavi svog života. Bili su nerazdvojni, dva graška u mahuni, koji ne bi mogli da žive bez jedno bez drugog.

Par je veći deo života živeo u Vorčesterširu, ali se pre pet godina preselio u Kensington, London, da bi bili blizu svoje dece i unuka.

Sue je umrla u bolnici 29. decembra, a Basim je preminuo u njihovom stanu u Kensingtonu 2. januara. Basim je bio Iračanin koji je pobegao iz zemlje dok je bio tinejdžer da bi izbegao verski progon, jer su on i njegova devetorica braće i sestara ugledna katolička porodica. Sue je upoznao dok je bio na doktoratu iz mašinskog inženjerstva na Univerzitetu u Birminghamu, gde je ona bila sekretar.

Karolina je rekla da je njena majka otišla u bolnicu u Londonu neposredno pred Božić nakon što je dobila virus korona i umrla nedelju dana kasnije.

Upoznali su se na fakultetu, dok je on doktorant, a ona sekretar

NJen otac je bio kod kuće i zato što je imao terminalni tumor na mozgu, i nije mu rečeno o smrti njegove supruge.

- Moji roditelji su bili zaista oprezni i nisu izlazili iz kuće četiri meseca - osim poseta mog oca u bolnici zbog njegovog tumora na mozgu“, rekla je. - Iskreno smo mislili da će se mama izvući, ali na kraju, jer je imala dijabetes tipa 2, kovid ju je pobedio i preminula je za nedelju dana. Budući da je moj otac bio veoma bolestan, odlučili smo da mu odmah ne kažemo da je umrla, ali nekako je znao da je otišla. Rekao nam je "nema je, zar ne? “ a zatim je nekoliko dana kasnije i sam preminuo. - Nismo ni znali da ima Covida do poslednja dva dana kada je razvio kašalj, a onda ga je vrlo brzo preuzeo i on je otišao - rekla je Karolina.

Bonus video:

(Espreso.rs/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.