NJENE GRUDI ČINE 65 ODSTO NJENOG TELA: Mnoge devojke vape za bujnim poprsjem, ali ova žena ima veliki problem
Foto: Profimedia

PROBLEM SA GRUDIMA

NJENE GRUDI ČINE 65 ODSTO NJENOG TELA: Mnoge devojke vape za bujnim poprsjem, ali ova žena ima veliki problem

Holi objašnjava da uprkos tome što je izgubila više od 25 kilograma, nije došlo do poboljšanja

Objavljeno:

Žena čije su grudi teške šest kilograma očajnički ih želi smanjiti jer zbog njih ima bolove u leđima, ali i neželjene komentare nekulturnih muškaraca. Tako je Holli Be otišla na TikTok i objavila video gde je otkrila da se muči s grudima još od tinejdžerskih dana.

Želela sam na smanjenje grudi od svoje 13 godine, a tada su 65% mene bile grudi. Sada imam osećaj kao da je situacija još gora. Nažalost, moja se leđa više ne mogu nositi s ovim teretom i treba nešto preduzeti, a službena medicinska rečenica glasi: 'smršaj pa će nestati' - rekla je u videu.

Holi objašnjava da uprkos tome što je izgubila više od 25 kilograma, nije došlo do poboljšanja.

- Zasad imam 27 kilograma manje, izgubila sam sedam centimetara oko struka, ali šest kilograma grudi je i dalje ostalo tu i boli me - dodaje.

- To me podstaklo da se obratim ljudima iz NHS-a (National Health Service) i zatražim besplatno smanjenje grudi. Dajem sve od sebe da ispunim njihove smernice, ali žele da izgubim još 31 kilogram povrh prvih 27 kilograma, pa za sada radim na tome. Ali čak i tada se verovatno neću kvalifikovati - tvrdi.

Holi kaže da trenutno pokušava da prikupi 8000 funti potrebnih za plaćanje privatne operacije. Osim boli u leđima, Holi kaže da je redovno izložena ljigavim komentarima razvratnih muškaraca.

Zamoljena je da ih kaže javno, pa je rekla da ju je u jednom stravičnom slučaju muškarac zgrabio za jednu od grudi i krenuo da zviždi. Holi video otad je prikupio preko dva miliona pregleda, a ona je primila stotine poruka podrške od drugih žena, piše jedan portal

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.