MISTIČNA RUŠKA DANAS VAM RAZOTKRIVA ZNAK OVAN! Koji znak ga najviše nervira, sa kim bi odmah u krevet!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA DANAS VAM RAZOTKRIVA ZNAK OVAN! Koji znak ga najviše nervira, sa kim bi odmah u krevet!

Mistična danas vam razotkriva znakove i njihove odnose

Objavljeno:

Horoskop za 02.02.2021

OVAN - OVAN

Odmeravanje snaga je njihovo drugo JA. Na polju posla se slažu Ko rogovi u vreći narodski rečeno. Ali zato u ljubavnom odnosu su kao magnet jedan za drugoga, gde se oni sretnu, tu varnice lete.

OVAN - BIK

Ovna nervira Bikova smirenost i samouverenost. Sve što bi Ovan brzo to bi Bik usporio. Njihova saradnja na poslovnom planu bi završila u ringu. I pitanje da li bi Bik imao šanse protiv vatrenog Ovna. Zato je ovaj par za izbegavanje.

OVAN - BLIZANCI

Ova vrsta odnosa obećava. Zajedničko im je što vole da pričaju, avanturiste su i mnogo toga bi im odgovaralo. Zato kažu da ovaj par može biti najromantičniji ili najbolje prijateljstvo

OVAN - RAK

Ova veza je osuđena na propast u samom startu. Ovan je previše brz za Raka. Nije porodičan tip, dok Rak bi sve dao za porodicu. Zato ovaj dvojac je za razilaženje jer nemaju nikakvu budućnost, a u poslovnom smislu bi tek nastao pakao.

OVAN - LAV

Ovaj odnos je zagrantovano pun strasti, magnetske vezanosti i svađa. Oni mogu da funkcionišu na više nivoa. U ljubavnom smsilu najbolje. Vole da flertuju da zavode i da nikada ne ostave stalne partnere, samo da bi njihova strast opstala

OVAN - DEVICA

Devica analitična neće mnogo trpeti Ovnovu nestrpljivost i napornost. Mnogo bi joj više išao na nerve, a i ona njemu zbog njene sitničavosti. Ovaj odnos nikako ne bi uspeo ni u prijateljstvu, a o poslu da ne govorimo, bilo bi povuci-potegni.

OVAN - VAGA

Ovaj odnos je moguć da se razvije samo ako Vaga želi. Oni su kao magnet jedno za drugoga ali teško opstaju zbog Ovnovog karaktera. Oni se moraju sresti jednom u životu ali se njihov kraj zna.

OVAN - ŠKORPIJA

Ova veza je fatalna do te mere da kada se ugledaju shvate da je to to. Oni u ljubavnom smislu su čista hemija. U poslovnom odnosu bi im tolika privlačnost smetala, jer bi nastajao problem. Ali u strasti su stvoreni jedno za drugo

OVAN - STRELAC

Ovnovi i Strelčevi su vatreni, ali nezaustavljivi. Oba znaka su avanturiste. Kod njih u odnosu se ne bi znalo ko pije a ko plaća. Zato njihov odnos može biti pun razvrata, neozbiljnosti ali za posao nikako.

OVAN - JARAC

Rogovi kada se ukrste ne može na dobro da izađe. Jarac tvrdoglav hoće kako on hoće, Ovan ko veliko dete ne bi umeo da razume Jarčevu dosadnu ozbiljnost. Svađa bi nastala oko neodgovornosti jer Jarac je ko vojnik, a Ovan kao dete koje nikada neće da odraste.

OVAN - VODOLIJA

Ovde se intima i poverenje lako ostvaruje. Ali zbog mešanja drugih i sklonosti Vodolije da nema svoje ja ova veza nailazi na neuspeh. U poslovnom smislu bi imala smisla ako bi Ovan bio šef, da Vodolija sluša i to bi moglo da uspe.

OVAN - RIBE

Ova vrsta odnosa je prepuna nepoverenja. Ribe stalno imaju potrebu da muljaju Ovnove jer i oni vole slobodu. Poguban odnos jer Ovan tvrdoglavo želi da kontoliše a Riba voli slobodu. Nema ovde ljubavi ni u poslu ni u vezi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.