ODRAZ U OGLEDALU : Solo devojka još uvek?! Da, nema vremena za lažni život!
Foto: Ilustracija: Aleksandra Čolić

ODRAZ U OGLEDALU

ODRAZ U OGLEDALU : Solo devojka još uvek?! Da, nema vremena za lažni život!

Devojke koje nisu u vezi da pojednostavimo, nisu felerične, žargonski rečeno, jednostavno nisu našle osobu koja im odgovara

Objavljeno:

Rešimo misteriju solo devojaka, koje jednostavno žele da budu solo. Ima li tu nečeg lošeg? Nema, naravno, da je ovo zemlja Nedođija, ali s obzirom da živimo u stvarnom svetu, to predstavlja smrtni greh. Psst! Ćuti, ne govori, jer se širi kao zaraza, od koje svi potencijalni muškarci beže. Nikada mi nije bilo jasno, šta nije u redu sa ovim svetom, koji stalno ima potrebu da se bavi osuđivanjem, a ne jednostavno pustiti ljude da žive, onako kako žele, a ne kako pravila nalažu. Devojke koje nisu u vezi da pojednostavimo, nisu felerične, žargonski rečeno, jednostavno nisu našle osobu koja im odgovara.

Siva zona

One koje ostaju same, kako ih najčešće nazivaju baba-devojke, dožive jednu ili više pravih ljubavi, ali iako su ih zaista doživele, možda razočarale i odlučile da je njihovim razočaranjima došao kraj. Ako one tako žele, njihov izbor, ali ne zaboravite,ponoviću njihov izbor. Bolje ostati sama, imati mir, organitovati svoje vreme u skladu sa svojim željama, nego imati nekog partnera koji ćete kočiti, stoga treba prihvatiti da je bolje da je sve crno ili belo, a ne sivo, siva zona je najgora.

Siva zona, kako sam je nazvala jeste, onaj momenat kada pitate drugaricu šta ima novo, kako je Mr.Right, a ona odgovara kao iz topa, ma super je sve, prava mala idila. Kako vam priča odmiče iz sata u sat, iz dana u dan, stvari se odvijaju u pravcu suprotnom savršenstvu, kako to odjednom? E, u tome i jeste problem, kada svakoga dana imate prilike da budete iskreni prema svojim prijateljima, kako vam je ponekad, možda i žao što ste solo, a oni vas hrabro bodre, ma nije to ništa strašno, pomislite u stvari, ko je zaista nesrećan u celoj priči? Priče o savršenom partneru, savršenoj vezi, braku ne postoje, priznajte, nije to ništa strašno, gore je ono što se farba, žargonski rečeno, od onoga što je golim okom vidljivo.

Stoga da olakšam devojkama koje veruju u bajke, jer sam i sama bila jedna od tih, pažljivo preispitajte partnerske odnose u vašem okruženju, videćete i same da je bela zona sigurna zona, ma koliko vam se činilo da ne možete da se nosite sa usamljenošću, želite idilu, stop! Nemojte se zavaravati, nije to ono što vama treba, potrebna vam je ljubav, ne paravan, pravi muškarac, da, ali ne budite sa nekim po svaku cenu. Solo devojke se razlikuju od onih koje su u vezi, po tome što ne moraju da trpe, da bi bile voljene, ne moraju da farbaju stvari bojama, koje im ne stoje, kod njih je sve jasno, solo su pa šta?

(Espreso.co.rs/Aleksandra Anđelković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.