OBRADUJTE SEBE ILI DRAGU OSOBU RUČNO RAĐENIM NAKITOM: Dajte vašem stilu nežnost i posebnost!
Foto: PROMO

NAKIT RUČNO RAĐENI

OBRADUJTE SEBE ILI DRAGU OSOBU RUČNO RAĐENIM NAKITOM: Dajte vašem stilu nežnost i posebnost!

Najveću dozu originalnosti pružiće Vam isti takav nakit – unikatan, ručno rađen i poseban

Objavljeno:

Nakit je oduvek bio nezaobilazan detalj koji će krasiti svaku odevnu kombinaciju. Ističe ono što postoji u Vama i na neki način je odraz svake žene. Dosta govori o karakteru, kao i o modnom stilu. Osim što privlači pažnju, ženi daje i određenu sigurnost. Najveću dozu originalnosti pružiće Vam isti takav nakit – unikatan, ručno rađen i poseban!

Planeta minđuše su maštovite i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Upakovane su u prelepu kutiju i mogu poslužiti i kao odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

MINĐUŠE
foto: PROMO

Stena minđuše su u zlatno braon boji, sa belom bisernom kuglicom na vrhu i zlatnom kuglicom ispod nje. Na kraju je braon kamenčić sa crnim reljefom. Upakovane su u kutijicu koja prati nijanse modela, pa mogu biti fantastičan poklon. Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

NAKIT
foto: PROMO

Rose Angel ogrlica ima pozlaćen lančić i pozlaćen privezak u obliku krila anđela. Njena dužina je 50 cm. Možete je nositi svakednovno ili čuvati za specijalne prilike. Kad god poželite da je nosite, svakako će učiniti Vaš outfit posebnim. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

LANČIĆ
foto: PROMO

Silver Infinity ogrlica je od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, a pristajaće svakoj odevnoj kombinaciji i dati Vam lični pečat. Naručite je jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

LANČIĆ
foto: PROMO

Clovers set sastoji se od pozlaćene ogrlice i narukvice i priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Slaže se uz svaku odevnu kombinaciju – poslovnu, večernju, šik, prazničnu. Privezak u obliku deteline daje posebnu notu Vašem stilu. Set je upakovan u elegantnu, pažljivo izabranu kutiju koja može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Clovers set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

NAKIT
foto: PROMO

Rose Cricles set sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Daće Vašem stilu i odevnim kombinacijama posebnu draž. Svakako ćete biti primećeni gde god da se pojavite i učiniće Vas posebnom. Možete je pokloniti i nekoj dragoj osobi, jer je set upakovan u pažljivo izabranu kutiju koja se slaže sa nakitom.

Rose Circles set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

NAKIT
foto: PROMO

*Celokupnu ponudu unikatnog, ručno rađenog nakita pogledajte klikom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.