EVO kako da se očistite negativne energije pred NOVU GODINU! Ovo su DREVNI saveti!
Soba po Feng Šuiju, Foto: Profimedia

FENG ŠUI U VAŠEM DOMU

EVO kako da se očistite negativne energije pred NOVU GODINU! Ovo su DREVNI saveti!

Tehnike koje će vam omogućiti da kroz vaš dom struje pozitivni talasi.

Objavljeno:

Pozitivan početak nove godine obećava dobro raspoloženje i energiju duži vremenski period. Zato je veoma važno da u 2021. uđete očišćenji od negativnih vibracija. Zato će vam biti potrebni feng-šui saveti pomoću kojih i "najzagađeniji" prostor postaje oaza pozitivnih strujanja.

Ako pogledate planinsku reku koja teče i vijuga, utisak koji stičete je da je zdrava i živahna. Nasuprot njoj bazen pun vode koja miruje privlači bakterije i prljavštinu. Isti je slučaj i sa negativnom, odnosno pozitivnom energijom. Negativna energija ako se ne uklanja privlači bolesti, gubitak finansija i uzrokuje brojne poteškoće. Ako mislite da u vašem domu postoji negativna energija koja vas usporava, savetujemo vam da se poslužite Feng Šui metodama za njenu eliminaciju.

Pronađite svoj zapovedni položaj

Prvo što treba da proverite jeste da li su vaš krevet u spavaćoj sobi, radni sto u kućnoj kancelariji i šporet u zapovednom položaju. To bi značilo da proverite da li je kad ležite u krevetu, sedite za radnim stolom ili kuvate za šporetom vaše telo okrenuto ka vratima. Direkto poravnjanje nije preporučljivo već dijagonalni položaj.

Očistite vazduh od zvukova

Iako ne možemo da vidimo zvukove, oni se kreću kroz prostor i utiču na njega. Lepi zvukovi mogu preseći negativnu energiju i pretvoriti je u pozitivnu. U ovu svrhu može vam poslužiti vaša boja glasa, instrument koji svirate ili metalne posude koje stvaraju vrlo prijatan zvuk.

Uzdignite pozitivnu energiju uz pomoć pomorandži

Pomorandže su vrlo efikasne za čišćenje negativne energije u prostoru. Svojom bojom, oblikom i mirisom one prizivaju svetlu yang energiju. Baš poput podnevnog Sunca, pomorandže unose svetlost i život u prostor. Posuda sa 9 zrelih pomorandži je savršena za držanje negativne energije podalje od vašeg doma.

Oslobodite se negativnih predmeta

Negativna energija se često nalazi u polovnom nameštaju ili u predmetima za koje vas vežu negativne emocije. Slike koje u vama izazivaju tugu, dokumentacija koja vas podseća na negativan ishod (razvod, smrt) i sl, može da zadržava negativnu energiju u vašem domu, piše Stil Kurir.

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.