RADNIK MEKDONALDSA OTKRIO NJIHOVU NAJVEĆU TAJNU: Svi smo primetili da su slamčice duže, on je sve objasnio
Mek Donalds, Foto: Dragan Kadić

zanimljivo

RADNIK MEKDONALDSA OTKRIO NJIHOVU NAJVEĆU TAJNU: Svi smo primetili da su slamčice duže, on je sve objasnio

TikTok korisnik Majkl Rajan u jednom od videa rekao je kako je radeći tamo naučio jako puno tajni i trikova kojima se ovaj restoran služi, a jedan od njih je u vezi sa slamčicama, prenosi The Sun

Objavljeno:

Od bivših i sadašnjih zaposlenih najpopularnijeg restorana brze hrane, Mek Donaldsa, dolaze svakakve informacije putem društvenih mreža - kako se pripremaju nuggetsi, kako se čuva luk, peku peciva... Ovoga puta jedan muškarac otkrio je stvar o kojoj nikada nismo razmišljali - zašto su slamke u Mek Donaldsu tako dugačke?

TikTok korisnik Majkl Rajan u jednom od videa rekao je kako je radeći tamo naučio jako puno tajni i trikova kojima se ovaj restoran služi, a jedan od njih je u vezi sa slamčicama, prenosi The Sun.

"Slamke su dugačke zato jer više mehurića iz pića dolazi do vašeg jezika. To je razlog zašto su gazirana pića uvek ukusnija u McDonald'su nego negde drugde." Neki ljudi su tek nakon gledanja ovog videa shvatili koliko su slamke zapravo dugačke i da sva pića zaista imaju drugačiji ukus u McDonald'su.

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.