NEOBIČNO ČIŠĆENJE: Neverovatna moć HLEBA u borbi protiv FLEKA! Ovi TRIKOVI su SJAJNI!
Kreativnost na delu, Foto: Prinstcreen

Efikasnost pre svega

NEOBIČNO ČIŠĆENJE: Neverovatna moć HLEBA u borbi protiv FLEKA! Ovi TRIKOVI su SJAJNI!

Probajte ove neobične trikove za lakše održavanje kuće

Objavljeno:

Donosimo najzanimljivije i najisplativije trikove za čišćenje koji će vam olakšati život:

1. Limun za fleke – Verovali ili ne, sok od limuna možete da koristite za čišćenje mrlja sa skoro svake površine, pa čak i plastike.

2. Orasi za drvene površine – Imate ogrebotinu na drvenom podu? Rasecite orah i lagano ga utisnite i razmažite po oštećenom mestu, a ulja iz oraha će učiniti svoje.

orah
foto: Profimedia

3. Gumene rukavice za dlake kućnih ljubimaca – Ako imate kućnog ljubimca, znate i sami koliko muke zadaje čišćenje dlaka sa namještaja i podova. Sve što vam treba jeste gumena rukavica koju ćete staviti na ruku i preći preko površina gde se nalaze dlake koje će se za rukavicu zalepiti.

4. Hleb za fleke na zidu – Ako vas nerviraju otisci ruku ili prljavštine na zidovima, uzmite komad belog hleba koji ste svakako planirali da bacite i njime to očistite. Oduševićete se rezultatom.

5. Votka za kuću koja prelepo miriše – U raznim mirisima koje koristite u domu nalaze se i razne hemikalije, ali postoji i jedna zdrava opcija – votka! Pomiješate votku i vodu i dodajte nekoliko kapi esencijalnog ulja. Poprskajte i zavese ili nameštaj za neodoljiv miris.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.