OVO SU POPULARNE DESTINACIJE KOJE SU ZATVORENE ZA TURISTE: Nema PUTOVANJA barem još MESEC DANA!
Ilustracija, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ KOEN VAN WEEL

restrikcije

OVO SU POPULARNE DESTINACIJE KOJE SU ZATVORENE ZA TURISTE: Nema PUTOVANJA barem još MESEC DANA!

Bali je prvobitno planirao da se otvori za međunarodne posetioce 11. septembra, ali je u međuvremenu odlučio da svoje granice zadrži zatvorenim do 2021

Objavljeno:

Veliki broj država širom sveta se neće otvoriti još minimum mesec dana. Evo koje zemlje svakako ne nameravaju da primaju turiste do januara 2021. godine.

Bali Bali je prvobitno planirao da se otvori za međunarodne posetioce 11. septembra, ali je u međuvremenu odlučio da svoje granice zadrži zatvorenim do 2021. Nedavno je guverner Balija izjavio da indonežanska vlada nije otvorena za ideju da ponovo otvori svoja vrata za međunarodne putnike do kraja 2020. nakon velikog skoka novozaraženih širom sveta, piše Travelmagazine. Dodao je kako sada situacija na globalnom nivou nije povoljna da bi se dozvolio dolazak stranim turistima u Indoneziju, uključujući i Bali.

Australija Vrlo je malo verovatno da će Australija uskoro ukinuti ograničenja za putnike koji ulaze u zemlju. Navodno je australijski premijer krajem juna nagovestio da se zemlja neće ponovo otvoriti za međunarodne turiste do sredine 2021.

Australijancima trenutno nije dozvoljeno da putuju van zemlje bez izričitog odobrenja Ministarstva unutrašnjih poslova. Takođe, nedavno je nacionalna avio-kompanija države Qantas povukla svu prodaju letova do marta 2021. godine.

Vijetnam Nedavno je Vijetnam započeo obnavljanje letova u Aziji, sa Južnom Korejom, Japanom, Kinom i Tajvanom. Međutim, letovi su omogućeni samo za vijetnamske državljane, studente, poslovne ljude, diplomate i druge odabrane putnike.

Lokalni turistički agenti smatraju da turistima verovatno neće biti dozvoljen dolazak do januara 2021. godine, dok su stručnjaci izrazili da će Hanoj biti vrlo oprezan u pogledu ponovnog otvaranja nakon nedavne epidemije u Danangu.

Novi Zeland Novozelandska granica se neće otvoriti još dugo za gotovo sve putnike. Međutim, malom broju ljudi je dozvoljeno da putuje na Novi Zeland, ali isključivo u neizbežne svrhe. Da bi to iskoristili, prvo moraju da podnesu zahtev za putovanje novozelandskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Prema imigracionom portalu vlade Novog Zelanda, kritična svrha uključuje venčane partnere i izdržavanu decu iz NZ, kritične zdravstvene radnike i vlasnike studentskih ili radnih viza.

(Espreso.co.rs/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.