JUPITER U VODOLIJI NAM DONOSI GODINU RAZREŠENJA: Celo čovečanstvo će osetiti posledice!
Vodolija je znak originalnosti i iznenadnih dešavanja, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

JUPITER U VODOLIJI NAM DONOSI GODINU RAZREŠENJA: Celo čovečanstvo će osetiti posledice!

Evo kako će Jupiter delovati na svaki znak horoskopa u narednom preriodu i šta možete da očekujete

Objavljeno:

Jupiter kao planeta optimizma, vere, sreće, rasta, entuzijazma, blagostanja ulazi 19. decembra u zodijački znak Vodolije. Vodolija kao znak je znak originalnosti, širenja, nestabilnosti, iznenadnih dešavanja - bilo pozitivnih, bilo negativnih. Kada stavimo Jupitera u Vodoliju i spojimo odlike i vrednosti te planete i znaka pomislimo odmah to je dobra pozicija, sve naše želje koje smo zamislili sada će nam se realizovati i ispuniti. Ipak, to nije baš tako.

Vodolija ima dva suštinska vladara svog znaka, a to su planete Uran i Saturn. Jupiter u Vodoliji je neutralan upravo zbog Saturna, jer Saturn Jupitera smatra neutralnim, kao i obrnuto. Dakle, Jupiter u Vodoliji će biti ometan energijom svoja dva dispozitora, a to su Uran i Saturn. Do sada smo imali energiju samo Saturna, dok je Jupiter boravio u Jarcu. Međutim, sada je aktivan i Uran, ali ono što je sigurno je to što neće biti bezizlaznih i nerešivih situacija, blokada i slično.

Ovog puta će doći do promena, u smislu da će Jupiteru prijati širina Vodolije, pa će lakše manifestovati sve svoje aktivnosti. Trebaće mu vreme da istraje u svome, ali svakako je njegova pozicija znatno lakša nego što mu je bila u Jarcu.

Jupiter u Vodoliji simbolizuje nadu, pa će kroz neki period upravo čovečanstvu uliti neki optimizam, vera da će se ispuniti i realizovati sve ono što želimo, čemu se nadamo, što očekujemo. To će biti moguće samo uz jaku disciplinu, stabilnost i upornost koju je taj Jupiter naučio kroz znak Jarca. Jupiter kao benefik, ma gde god da se nađe, u bilo kom znaku, neće oštetiti aspekte natala, ali će umanjiti sve ono što benifitni donosi, ili će sporije dolaziti do realizacije nekih zamisli.

Ono što je bitno napomenuti je to što će već početkom 2021. godine, tačnije od 13. januara do 24. Jupiter biti u kvadratu sa Uranom u Biku, pa upravo u januaru možemo očekivati da neke stvari izađu na videlo na globalnom nivou.

Mogu se očekivati pogrešne odluke, neprijatne promene, iznenadne situacije, problemi na finansijskom planu, udar na ekonomiju, na IT sektor i generalno promene u čovečanstvu, jer Uran upravo i predstavlja čovečanstvo.

Stoga ako sagledamo sadašnju situaciju postoji mogućnost i problema sa zakonom, sudstvom ili sprovođenje oštrijih mera na globalnom nivou vezano za pandemiju virusa, zatvaranje granica, onemogućavanje kretanja i generalno problemi. Ipak, taj kvadrat može i pokrenuti razrešenje mnogih stvari, da se pronađu rešenja u svetu za neke probleme, da se učini nešto dobro za čovečanstvo.

Evo kako će Jupiter delovati na svaki znak horoskopa u narednom preriodu i šta možete da očekujete.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.