ZA STARE STVARI KAO NOVE: Aparat za skidanje grumuljica sa odeće po PROMO CENI!
Dobra stvar, Foto: Promo

ŠIŠANJE ODEĆE

ZA STARE STVARI KAO NOVE: Aparat za skidanje grumuljica sa odeće po PROMO CENI!

Nije težak, nije glasan, možete ga sa sobom poneti bilo gde. Prilikom rada neće iskrzati, pocepati ili oštetiti odeću. Uz njega dobijate i punjač

Objavljeno: 08:23h

Ove godine ne morate da bacate džempere i dukserice na čijim rukavima su se nagomilale grumuljice zbog kojih izgledaju staro i neuredno – ošišajte ih! Pogledajte OVDE ovaj super korisni aparatić!

Kada imate šišač za odeću, vrlo lako i brzo možete povratiti prvobitni sjaj staroj odeći koju ćete nastaviti sa zadovoljstvom da nosite. Bilo koji materijal da je u pitanju, šišač će efikasno ukloniti grumuljice. Lako prevucite njime preko odeće dok grumuljice nestaju u pregradu koji možete jednostavno isprazniti u kantu.

foto: Promo

Nije težak, nije glasan, možete ga sa sobom poneti bilo gde. Prilikom rada neće iskrzati, pocepati ili oštetiti odeću. Uz njega dobijate i punjač.

---Zato uzmite u ruke telefon i poručite po neverovatnoj ceni ovaj proizvod pozivom na broj: 011/6 888 999. Takođe, možete poručiti i online OVDE.---

foto: Promo

Ne morate trošiti novac za nove stvari zbog grumuljica koje su učinile da vaši omiljeni komadi garderobe budu osuđeni na propast. Možete uštedeti upravo imajući šišač za odeću koji će da koriguje sve promene nastale zbog grumuljica i vrati izgled odeći kakav je bio onog dana kada ste je kupili.

Poručite po neverovatnoj ceni od 990 rsd ovaj proizvod pozivom na broj: 011/6 888 999. Takođe, možete poručiti i online OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.