KAKVA NOVA GODINA, TAKVA I JELKA: Tradicionalno NOVOGODIŠNJE DRVO je PROŠLOST, ove godine imamo NOVE UKRASE! (FOTO)
Uostalom, za ovako nešto tvrdimo da će svakako ostaviti manje nereda, Foto: Printscreen

praznici

KAKVA NOVA GODINA, TAKVA I JELKA: Tradicionalno NOVOGODIŠNJE DRVO je PROŠLOST, ove godine imamo NOVE UKRASE! (FOTO)

Samo za vas, prikupili smo najkreativnija rešenja na internetu

Objavljeno:

Novogodišnji praznici su nam sve bliže.

Ipak, iako veliki broj ljudi smatra da ove godine nema šta da se slavi, te da je ova 2020. zaslužila da je šutnemo ili barem precrtamo i zauvek zaboravimo (samo kad bi tako nešto bilo moguće), to ne znači da ne treba da uživate u prazničnom raspoloženju i pored svega.

foto: Gif

Ukoliko vaš izbor ove godine nije tradicionalno drvce, bilo prirodno, ili veštačko, možda nije loše da pokušate da svoj dom dekorišete na drugačiji način. Uostalom, ko je rekao da jelka mora da bude jelka?

Samo za vas, prikupili smo najkreativnija rešenja na internetu. Uostalom, za ovako nešto tvrdimo da će svakako ostaviti manje nereda, kada rešite da “jelku” sklonite, ali, možda ćete morati za neke malo više da se potrudite.

Ovog decembra, društvene mreže su preplavljene minimalističkim drvcima napravljenim od tankih dasaka. Potrebno je samo da napravite “ram” u obliku trougla, i zakačite žičice sa unutrašnje strane. A na žice kačite lampice, kuglice, pa čak i fotografije. Ovako nešto sjajan je ukras za svaku sobu, a može da posluži kao originalna i veoma lepa lampa.

Lampice možete staviti i okolo, a u kombinaciji sa jednostavnim drvenim ukrasima, ovako nešto upotpuniće svaki prostor.

Oni malo veštiji, mogu da naprave i nešto poput primera na donjoj fotografiji. Dekoracija kojoj ni lamice nisu potrebne da bi dočarala zimsku idilu.

Ipak, ako želite nešto još neobičnije, a dopada vam se ovaj princip trougla, pokušajte da iskoristite svoj zid. Potreban vam je kanap ili daščice, i ekser, a umesto ukrasa, iskoristite omiljene fotografije.

Ovakve jelke, sjajne su i za mali prostor. Ali, ako vam ipak fali malo zelenila, dovoljno je da na ovaj princip dodate zelene grane koje se mogu po kineskim radnjama kupiti na metar i popuniti prazninu.

Poslednjih dana, internet je preplavljen neobičnim drvcima od kombinacije grana i konopca. Izgledaju neobično, romantično i drugačije, a najlepše od svega – svako je priča za sebe, te ih zaista možete ukrasiti kako god želite.

A, ako imate gomilu ukrasa, a želite nešto sasvim originalno, pokušajte nešto ovome slično. Naime, za ovakvo “drvce”, biće vam potrebne najobičnije satenske trake, koje takođe možete uzeti po kineskim radnjama za nekih 150 dinara, spojiti i zakačiti za plafon, a potom na krajeve dodavati kugle različitih veličina, sve dok ne formirate oblik jelke.

Za dekoraciju su nekad potrebne samo merdevine. Malo kreativnosti i voila!

A možete ih iskoristiti i kao policu i kao novogodišnje drvce.

Za male stanove, zgodne su i ovakve jelke na vratima. Malo selotejpa i očas posla, gotova je dekoracija.

Uostalom, ko kaže da uvek morate da koristite jelke ili borove, ili takve oblike? Ukoliko imate park u blizini, nije loše da pronađete ili neku veću granu, ili nešto slično. Okitite ga kuglama i lampicama. Predivno!

Ljubitelji knjige mogu da se snađu i na ovakav način. Kreativno i lepo.

Nekad su vam potrebne samo lampice da dobijete zadivljujuć efekat.

Kreativni mogu iskoristiti i rolne od toalet papir i ubrusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.