ONI OD DEVOJAKA TRAŽE DA IM BUDE MAMA! Dame, bežite od ovakvih likova POD HITNO!
Horoskop, Foto: Print Screen Youtube

HOROSKOP

ONI OD DEVOJAKA TRAŽE DA IM BUDE MAMA! Dame, bežite od ovakvih likova POD HITNO!

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva sve karakteristike Rakova

Objavljeno: 20:40h

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva sve karakteristike horoskopskog znaka Raka.

Vladavina Raka traje od 22. juna do 22. jula. On je vodeni znak kojim vlada Mesec.

Mit govori da je sazvežđe Raka povezano sa Herkulovim borbama protiv višeglave vodene zmije Hidre. Ona je bila jedna od Tifonove dece i živela je u Leriskom jezeru. Pravila je štetu tako što je plodnu zemlju pretvarala u močvaru. Herkul dobija zadatak od kralja Euristeja da ubije Hidru.

Hidra je imala više glava, tako da je bilo teško uništiti je. Kada bi Herkul odsekao jednu glavu na tom mestu bi izrasle dve, te je morao spaljivati mesta na kojima je odsecao glavu da ne bi porasle nove. Kada je bila skoro mrtva u pomoć joj je pritekao rak. Štipao je Herkula za noge braneći Hidru. Herkul je ipak uspeo da ubije raka i da savlada Hidru, a potom je i ubije. Herkul je bio vanbračno dete Zevsa, koga Hera nije volela.

Tako je boginja Hera odlučila da raka, u znak zahvalnosti što je onemogućavao Herkula, postavi na nebo kao sazvežđe.

Kakvi su Rakovi?

Rakovi su prijatni, veoma velikodušni ljudi koji otvoreno razgovaraju sa prijateljima. Imaju mnogo empatije, zato zaista mogu da razumeju ljude oko sebe. Nesebično se daju kada vas zavole i uvek će vas poštovati. Imaju dobro pamćenje i odličnu intuiciju. Ljubazni su, predusretljivi, ali kada su neraspoloženi mogu biti nepristupačni. Nekada umeju da budu previše emotivni, a često imaju previše bogatu maštu. Njih najbolje opisuje reč: porodični emotivci, koji vole dom i decu.

Gurmani su, vole da kuvaju i jedu. Ako su nezadovoljni postaju labilni, osetljivi i isfrustrirani. Iako su zaista humani i brižni, često su skloni promeni raspoloženja.

Fizički izgled

Rakovi su obično zgodni i vitalni, a mogu se ugojiti samo kada su u depresiji. Imaju često oble konture lica, nos pravilan, ponekada prćast, usne naglašene. Oprezno hodaju, menjaju intonaciju govora kada žele na nešto da ukažu, a dubok pogled kod njih govori više od reči. Teško mogu sakriti bilo šta.

Rakovi u poslu

Poslovi koji su idealni za Rakove su oni u kojima mogu da ispolje svoju kreativnost. Rak će najbolje "plivati" u vodana umetnosti, glume, muzike, slikarstve, ali i poslovima koji su vezani za rad u kuhinji.

Kada su profesionalno nezadovoljni postaju labilni. Vole dugoročne projekte. Najvažnija im je sigurnost i ugodan radni prostor koji će dopuniti sitnicama koje ih vezuju za privatan i porodični zivot. Brižni su prema saradnicima. Na bilo kom poslu da se nađu jako su popustljivi i umeju da prećute ako im nešto nije po volji. Uporni su i posvećeni poslu, ali i proračunati.

Rakovi u ljubavi

U ljubavi muškarci su neretko edipovci, žele brigu žene, tražeći u njoj uzor svoje majke, ali daleko od toga da nemaju potrebu da vas zaštite. Žene su veoma privržene i uvek su uz osobu koju vole. Tipičan ženski predstavnik Raka je sentimentalan, sažaljiv i intuitivan u ljubavi. Imaju jake emocije i romantični su. Naizgled nesigurna mesečeva deca vas mogu iznenaditi u zavisnosti od njihovog psihičkog stanja.

Rakovi će vas uvek brižno čuvati, očekujući da im uzvratite poverenjem, razumevanjem i bezuslovnom ljubavlju. Slaganje na duhovnom nivou je jako bitno, kao i da su vaša osećanja čista i iskrena prema njima. Oni čuvaju svoje veze. Morete biti iskreni, a kada ih gledate neka to bude duboko i sa puno ljubavi. Morate ih nasmejati i popravljati im raspoloženje. Od vas očekuju prvi korak. Treba ih osvajati i biti im oslonac u životu.

Nisu skloni avanturama. Porodica i brak je za njih najveća sreća. Mogu biti posesivni. Razumite ih i budite privrženi. Vole da maštaju o seksu i da izražavaju svoje emocije. Tokom intimnih odnosa, vole duge predigre i na kraju vam se predaju celim bićem. Poljupci ih dovode do vrhunca. Naravno i jedan divan zaljubljen pogled. Dakle, volite ih i ljubite strasno.

Zdravlje

Osetljivi su im grudi, stomak, zeludac, plućna maramica, a kod zena materica. Skloni su bolovima u zglobovima i depresivnim stanjima. Moraju voditi zdrav život. Prija im prijatan prostor i šetnje kraj vode. Tada dolazi do izlečenja i opšte regeneracije. Treba što više da se opuštaju i sebi priušte vremena za odmor.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Karakteristike osoba rođenih u znaku Ovna možete da pročitate na OVDE, a kakvi su Bikovi saznajte na OVOM LINKU

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.