MISTIČNA RUŠKA IMA VAŽNU PORUKU ZA OVAJ DAN! Jarčevi odustanite dok nije kasno, šef ima jasnu nameru sa vama!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA IMA VAŽNU PORUKU ZA OVAJ DAN! Jarčevi odustanite dok nije kasno, šef ima jasnu nameru sa vama!

Mistična Ruška zvezde vam šalje danas i snaga vam dolazi iz njih, poslušajte šta vam govore

Objavljeno:

Horoskop za 4.12.2020

OVAN

Ovnovima nije ovaj dan nimalo naklonjen.Zvezde su krenule retrogradnim hodom i sve vas sada vraća u prošlost i podseća na greške koje morate da ispravite.

BIK

Nije vam dan, jer ste zaboravili na obaveze koje ste dugo odlagali. Sada je sve došlo na naplatu, glavobolja će da vam potraje.

BLIZANCI

Dan kao stvoren za posao i akciju. Napolju hladno ali vi ne marite za to. Imate pune ruke posla, stoga prionite očekuju vas sjajni rezultati

RAK

Bilo bi dobro da danas shvatite da se ceo svet ne vrti oko vas. Ne možete uvek biti kraljica drame. Vreme je da se uozbiljite i da postavite sebe na svoje mesto. U centar zbivanja se smestite i sve je rešeno.

LAV

Lavovima danas sledi naplata dugovanja, sve je jasno. Odavno niste bili srećniji jer vam sve dolazi kao što ste planirali. Kako i ne bi kada ste dugo radili da bi sve bilo kako ste želeli.

DEVICA

Ovaj dan ćete pamtiti po tome da kada vam je bilo najgore vi ste funkcionisali najbolje. Svaka vam čast na uloženom naporu, samo napred i sve će se isplatiti.

VAGA

Ko vam drma kavez, danas? Ko vam sme išta reći a da ga ne pogledate popreko. Mislim da je krajnje vreme da pogledate sebe u ogledalo i da priznate da je vreme posti stručnjaku.

ŠKORPIJA

Ko vam je kriv, kada i sami znate koliko ste bili neodgovorni. Sada berete plodobe koje ste sami zasejali. Znate da ovo veliko ništa jeste iz vašeg lenčarenja rezultat. Stoga, zasucite rukave i prionite na posao.

STRELAC

Ništa vam danas ne ide. Čega god da se dohvatite nije vam kako treba. To je jer niste napravili plan. Možda je vreme za radikalne promene u životu i sve će krenuti na bolje.

JARAC

Tvrdoglavi jarčevi danas imaju poseban zadatak a to je kako da slome volju svom šefu. Nikako vam to neće poći za rukom,ma koliko se trudili.Ili tražite drugi posao ili se prepustite.

VODOLIJA

Vaše vreme dolazi. Svaki vaš trud će naići na pozitivan ishod. Svaka vam čast samo nastavite da radite kao i do sada i šef će vas nagraditi do kraja meseca.

RIBE

Minus faza, za vas je drugo ime.Dugo se borite sa crnim mislima ali vam ne ide. Posao ste zapostavili, ljubav vam ne ide. Kao crni oblak da se nadvio nad vas. Uozbiljite se i posetite lekara, pa će se oblaci raskloniti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.