LAŽIRALA DA IMA RAK DA BI UZELA PARE! A potrošila ih je na OVU GLUPOST! Da li je ovo REALNO?!
Za svoju prevaru Standen je čak obrijala glavu, a u emocionalnoj molbi za pomoć rekla je kako bi volela da je otac Derek, koji je umirao od raka, vodi do oltara., Foto: Profimedia

LAŽIRALA DA IMA RAK DA BI UZELA PARE! A potrošila ih je na OVU GLUPOST! Da li je ovo REALNO?!

Prijatelji Toni Standen (29) skupili su 8500 funti (oko 9,5 hiljada evra) kako bi njen partner James i ona mogli imati "dan koji zaslužuju"

Objavljeno:

ŽENA iz Velike Britanije "lažirala je terminalnu dijagnozu raka" kako bi joj prijatelji platili "savršeno venčanje", piše Metro.

Prijatelji Toni Standen (29) skupili su 8500 funti (oko 9,5 hiljada evra) kako bi njen partner James i ona mogli imati "dan koji zaslužuju".

Za svoju prevaru Standen je čak obrijala glavu, a u emocionalnoj molbi za pomoć rekla je kako bi volela da je otac Derek, koji je umirao od raka, vodi do oltara.

Derek (57) je preminuo pre venčanja u Cheshireu, ali snimio je videoporuku za goste venčanja. Lokalni fudbalski klub takođe je snimio video podrške za mladence koji su medeni mesec proveli u Turskoj, a zatim su putovali i u Nemačku, Češku, Austriju, Mađarsku i Italiju, dok je Standen celo vreme navodno bila bolesna.

Ranije ove godine tvrdila je i kako se zarazila koronavirusom, a to je izazvalo sumnju među njenim prijateljima koji su se napokon suočili s njom.

Standen se sada suočava s potencijalnom zatvorskom kaznom nakon što je prošlog vikenda priznala krivicu za prevaru lažnim zastupanjem u razdoblju od februara 2019. do aprila2020. na sudu za prekršaje u Chesteru.

Cheryl Aston (33), njena prijateljica s fakulteta koja je donirala 525 funti, rekla je za Mirror kako je Standen zaslužila Oscara za svoju glumu. "Sve nas je prevarila. Rekla mi je da umire i pala sam na to. Bila sam slomljena - svi smo bili."

U februaru ove godine na Facebooku Toni Standen objavljeno je kako je preminula. Optužila je hakere za to, no jedna njena poznanica rekla je kako je to napravila samo da privuče pažnju i da vidi kako će ljudi reagirati ako misle da je preminula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.