ZA LJUBITELJE MOBILNIH TELEFONA: Uz ovaj magnetni USB kabl nikada nećete imati praznu bateriju!
Srećan je korisnik koji ima ovo, Foto: Profimedia

DOBRA PONUDA

ZA LJUBITELJE MOBILNIH TELEFONA: Uz ovaj magnetni USB kabl nikada nećete imati praznu bateriju!

Puni bateriju duplo brže od ostalih

Objavljeno:

Osnovni aparat bez kog ne možemo da zamislimo dan jeste mobilni telefon. Često su nam obaveze i tip posla takvi da ne možemo da izbegnemo njegovo korišćenje. Mnoštvo aplikacija, razgovori i razmena poruka dosta troše bateriju, i baš kada nam je telefon najpotrebniji, dešava se da nam je baterija na izmaku. O tome više nećete morati da brinete, jer sada i na našem tržištu postoji usb kabl koji može da se priključi na bilo koji uređaj, a puni bateriju duplo brže od ostalih kablova.

Ovaj univerzalni magnetni usb kabl ćete obožavati! Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

foto: Promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

foto: Promo

Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android) i USB-C (za Android uređaje novije generacije).

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.190 rsd.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media